„Mama, daj!“ Známa speváčka sa podelila o milé video, ako sa jej 10-mesačná dcérka dožaduje dojčenia

Patricia Poprocká, 20. augusta 2024 o 05:06

„Kuk! Mami, tak už daj...“ Ženy, ktoré dojčia alebo dojčili svoje deti, túto nástojčivosť, keď sa dieťa dožaduje dojčenia bez ohľadu na čas a miesto, dobre poznajú. Speváčka Dominika Jurena Stará sa o tento moment podelila na sociálnej sieti.

Mám všetko, čo som si vždy priala, hovorí speváčka Dominika Stará.

Foto: facebook Dominiky Starej

„Keď nezješ obed, ale spoliehaš sa na mamine didi,“ okomentovala s úsmevom video, na ktorom sa jej 10-mesačná dcérka dožaduje dojčenia.

Je to úplne prirodzené, aj dieťa, ktoré začína jesť normálnu stravu, sa dojčenia dožaduje a v materskom mlieku dostáva stále množstvo potrebných živín. Odborníci zdôrazňujú, že prechod na pevnú stravu neznamená, že treba dojčenie nejako obmedzovať. Naopak, aj popri ňom v ňom normálne pokračovať podľa potrieb a požiadaviek dieťaťa.

A tu už video Dominiky Starej a jej Izabely.



Dominika má okrem 10-mesačnej Izabelky aj dvaapolročného Miška a hoci priznáva, že taký malý vekový rozdiel medzi deťmi je niekedy „masaker“, rodina je pre ňu všetkým a cíti sa nesmierne šťastná. „Mám všetko, čo som si vždy rok čo rok pri sfukovaní sviečok na torte priala. Najlepšieho manžela, dve krásne, zdravé deti, skvelú rodinu a úžasných ľudí okolo seba,“ vyznala sa nedávno pri príležitosti svojich narodenín.











Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >