Lyžiarke, ktorá po páde v Soči skončila na vozíčku, sa po deviatich rokoch splnil sen. „Viete si predstaviť moje pocity?“

pt, 4. decembra 2022 o 04:19

Spustiť sa dolu na tobogane – pre väčšinu ľudí obyčajná vec, ktorú niektorí milujú, iní nemusia. Pre ľudí na vozíčku je to však takmer neuskutočniteľné. Pre bývalú ruskú lyžiarku Mariu Chaadaevu, ktorá ostala po páde na olympiáde v Soči na vozíčku, to bola márna túžba deväť rokov.

Maria Chaadaeva je šťastnou mamou dvoch detí.

Foto: facebook Marie Chaadaevy

Maša, ako ju všetci známi volajú, však vždy patrila k bojovníčkam, a aj teraz, s hendikepom dokazuje, že nič nie je nemožné, ak sa chce. A ak má človek okolo seba správnych ľudí. V jej prípade najmä milujúceho manžela, ktorý ju ochotne na rukách vyniesol hore, aby sa potom mohla spolu s ním a synom vyblázniť na vodnej šmýkačke.

„Viete si predstaviť moje pocity? Deväť rokov som to nerobila a veľmi som chcela,“ napísala pri videu, o ktoré sa podelila na Instagrame. Maria Chaadaeva (verejnosti známejšia pod dievčenským menom Komissarova), ktorá dlhodobo žije s rodinou v Španielsku, priznala, že doposiaľ ju na tobogany v akvaparkoch práve pre hendikep nechceli pustiť. Teraz sa jej to podarilo počas plavby výletnou loďou, na ktorú sa vybrali celá veľká rodina.

„Nebojte, nohy som kontrolovala, aby sa nezamotali,“ napísala s úsmevom. Pomáhal aj jej syn Mateo, ktorý je často ochotne naporúdzi pri čomkoľvek, čo jeho mama potrebuje. Ako im to všetkým išlo, pozrite na videu.


Na mori je krásne. Maša s dcérou.


A súrodenci v dôležitom rozhovore.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >