Ľadový muž s roztopeným srdcom. Wim Hof ako ste ho ešte určite nevideli

pt, 18. marca 2022 o 04:12

Videli ste ho plávať pod ľadom, behať v púšti bez vody, hrať na gitare len v plavkách na ľadovej kryhe... Ale rozcíteného s bábätkom v náručí, ako vzdáva hold matkám? Svetový rekordér v extrémoch Wim Hof sa v 63 rokoch stal starým otcom a o radostnú novinu sa podelil na sociálnej sieti.

Wimovo prvé vnúča (podľa oblečenia chlapec) sa narodilo pred dvoma dňami a Wim Hof je z neho unesený. V statuse, ktorý pri tejto príležitosti zverejnil, sa zamýšľa nad zázrakom zrodenia, vzdáva hold ženám, ktoré musia zvládať tehotenstvo i náročný pôrod. „Ste úžasné!,“ odkázal všetkým matkám.

Vnúča nazýva malou hviezdou a dúfa, že táto nová generácia zabezpečí lepší svet než dnes, bez vojen a hladu. Matkou jeho vnúčaťa je manželka Wimovho syna, ktorá je Ukrajinka. „Našťastie žije v tejto bezpečnej krajine, kde každý má domov, právo na vzdelanie, nie vo vojne,“ napísal slvny Holanďan. Dodal, že každá matka, či už v Jemene alebo New Yorku chce pre svoje dieťa to isté – aby bolo šťastné, zdravé a silné, nie aby umieralo od hladu. „Naozaj dúfam a verím, že táto generácia zastaví utrpenie miliárd ľudí.. Ľúbim vás za to,“ ukončil status hrdý starý otec.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >