Kto je toto? Ááá... Bum! Milé VIDEO, ako skúma polročný syn Dominiky Cibulkovej svoj obraz v zrkadle

pt, 6. decembra 2020 o 04:58

Synček tenistky Dominiky Cibulkovej má už takmer pol roka a zvedavo skúma svet okolo seba. Dominika Cibulková zverejnila roztomilé video rannej rodinnej pohody, ako všetci traja ležia na zemi a Jakubko nadšene objavuje nové veci. Vrátane vlastného obrazu v zrkadle.

Dominika s Jakubkom, keď mal tri a pol mesiaca.

Foto: Facebook Dominiky Cibulkovej

Typické detské bľabotanie, milučký úsmev – Jakubko sa snaží všetko nové vyskúšať. Vzhľadom na nekoordinované pohyby a zrkadlenie priestoru sa to nezaobišlo ani bez drobného nárazu čela o sklo, malého prieskumníka to však výraznejšie nevyviedlo z rovnováhy. Akurát sa s miernou otázkou v očiach obrátil na mamu a následne pokračoval v skúmaní radšej rukami, ako ukazuje druhé video (ukáže sa vám, ak kliknete na šípku vpravo).

„Ranná vzácna návšteva mojej skrine,“ komentovala Dominika Cibulková obe videá. Ako na všetkých fotografiách, ktoré zverejňuje na sociálnych sieťach, aj tu pôsobia s manželom Michalom Navarom veľmi šťastne a harmonicky.

Na prechádzke v meste.

Nedávno boli všetci na dovolenke v Dubaji, odkiaľ tiež posielali priaznivcom pozdravy na sociálnych sieťach. Dominika Cibulková patrí k známym osobnostiam, ktoré pri zverejňovaní fotografií nezakrývajú dieťaťu tvár.


Potrpí si síce na luxus, na ktorý väčšina rodičov peniaze nemá, napriek tomu je však obľúbeným vzorom mnohých obyčajných mám. Predovšetkým preto, že prirodzene ukazuje svoju postavu i postupné zbavovanie sa tehotenských kíl navyše. Na rozdiel od iných celebrít, ktoré neraz podstúpia aj rôzne zákroky, prípadne si retušujú fotografie, len aby sa mohli na sociálnych sieťach pochváliť „postavičkou ako lusk“. Dominika sa v tomto prípade na nič nehrá a ukazuje realitu tak, ako ju vnímajú aj ostatné ženy prvé mesiace po pôrode.

„Potlesk za to, že sa nehanbíš za svoje krivky po pôrode. Pekná a prirodzená aj bez photoshopu,“ znie jeden z mnohých pochvalných odkazov na sociálnych sieťach.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >