Krásna malá okaňa. Dcérka Adriany Sklenaříkovej otca nezaprie

Gabriela Bachárová, 5. januára 2021 o 04:15

Že patria k sebe, je zjavné už na prvý pohľad. Ninka, dcérka topmodelky Adriany Sklenaříkovej, sa na svojho otca, podnikateľa Arama Ohaniana začína podobať až neuveriteľne.

Že je malá Nina, ktorá oslávi v auguste svoje tretie narodeniny, celý otecko, to je stále zjavnejšie. Veď pozrite na fotografiu. Veľké a šibalské oči, exotický výzor. Zdá sa, že po mamičke toho veľa nezdedila. Tá sa však celkom určite nehnevá a materstvo si užíva plnými dúškami, veď trvalo, kým sa ho dočkala.

Adriana Sklenaříková najskôr materstvo kvôli kariére odkladala, potom sa o dieťa dlho snažila, ale nedarilo sa jej otehotnieť. Nina sa narodila z umelého oplodnenia, na svet prišla v monackej Nemocnici princeznej Grace.

Modelka dlhé roky žila vo Francúzsku, Monaku a teraz sa stále častejšie zdržiava v Maroku, kde spolu s partnerom vlastní luxusný hotel v púšti. Aram Ohanian je podnikateľ arménskeho pôvodu, ktorý sa špecializuje na hotelový a reštauračný biznis.



Kto povedal, že kolotoče sú len letnou záležitosťou? Adriana Sklenaříková vzala dcérku do lunaparku. Užili si ho aj v zimných bundách.



Toto je už minulosť. Ročná Ninka v mamičkinom náručí.



Pre dvomi rokmi na obálke prestížneho francúzskeho spoločenského časopisu Paris Match.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >