FOTO Dcérka Adriany Sklenaříkovej so svojím veľkým bratom. V takomto luxusnom hoteli vyrastá!

Gabriela Bachárová, 10. decembra 2019 o 05:45

Dcérka modelky Adriany Sklenaříkovej (48) Ninka (1) má nevlastného súrodenca, veľkého brata Mathieua. Jej otec, podnikateľ arménskeho pôvodu Aram Ohanian, sa totiž pyšní ešte synom z predchádzajúceho partnerstva.

Adriana Sklenaříková so svojím manželom, podnikateľom arménskeho pôvodu Aramom Ohanianom.

Foto: Facebook Arama Ohaniana

Manžel svetovo známej modelky slovenského pôvodu teraz zverejnil fotografiu, na ktorej sú spolu obe jeho deti. Na snímke je rozosmiate dievčatko a jeho veľký, na sestričku očividne hrdý brat. Aram Ohanian k tomu pripísal len stručný, ale všetko hovoriaci popisok: Brat a sestra.

Fotografia bola urobená v paláci Palaise Ronsard, ktorí manželia vybudovali v púšti neďaleko starobylého marockého mesta Marakéš a prevádzkujú ho ako hotel. Modelka, ktorá sa preslávila hlavne reklamou na ikonickú podprsenku Wonderbra, síce dlho pôsobila v Paríži, ale dnes žije práve v Marakéši, ktorý je srdcovou záležitosťou hlavne pre jej manžela. Aram Ohanian tam má viacero podnikateľských aktivít, vlastní tam luxusný bar či reštauráciu.



Celá rodina na fotografii z polovice septembra. Obaja súrodenci, modelka a jej muž, ktorého si vzala v lete pred piatimi rokmi. Fotené opäť v Palais Ronsard.



V takomto luxusnom prostredí sa malá Nina, ktorá sa narodila minulý rok v auguste, pohybuje už od malička. Pozrite si, ako vyzerá päťhviezdičkový hotelový rezort Palais Ronsard, kde sa cena za noc pohybuje od 450 do tisíc eur. Hostia sa môžu ubytovať v luxusných bungalovoch, každý z nich má vlastný bazén. Rodina v priestoroch hotela, ktorý otvorila len tento rok, trávi svoj voľný čas, oficiálne býva v luxusnej vile priamo v Marakéši.

























Šťastná rodinka sa vo francúzskom meste Marseille na konci októbra zúčastnila na charitatívnom večere, ktorý mal podporiť arménsku školu Abovian.



Slávna modelka oslávila 17. septembra 48 rokov, ale vek jej na krása neuberá, veď posúďte.












Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >