Kráľovná na tróne. Herečka Michaela Čobejová si s rodinou vyrazila do Tatier za športom aj gastrozážitkami

Gabriela Bachárová, 13. februára 2022 o 04:15

Že obľúbená herečka Michaela Čobejová miluje naše najvyššie hory, to vie dobre každý jej priaznivec. Vysoké Tatry sa jej za neutíchajúcu priazeň tento rok odmenili, korunovali ju tatranskou kráľovnou.

Ľadová kráľovná na svojom tróne. Tak by sa dala popísať fotografia, ktorú Michaela Čobejová zverejnila na sociálnych sieťach. Na Štrbskom Plese prevzala na chvíľu vládu nad zimou, keď sa posadila do prekrásneho, hoci trochu studeného kresla. „Sneží, fúka, ale vládnuť treba,” prijala pokorne svoje panovanie.

Rôzne zaujímavé ľadové sochy možno nájsť nielen na Štrbskom plese, ale tiež v Starom Smokovci a Tatranskej Lomnici. Vytvorili ich šikovné ruky rezbárov z Tatranského ľadového dómu, ktorý aj tento rok stojí na Hrebienku, a kolektív zo Základnej umeleckej školy v Tatranskej Lomnici.



Zimné počasie je vo Vysokých Tatrách drsné. Treba sa pripraviť na prudké sneženie aj silný vietor. „Máme s Tatrami dlhoročný búrlivý vzťah,” okomentovala vtipne tatranské počasie herečka.



Rodina Michaely Čobejovej jazdí do Vysokých Tatier predovšetkým za športom či turistikou, ale po poriadnom výkone vyhladne a chutné jedlo príde vhod. Herečka chodí na isto. Obľúbila si pokrmy, ktoré jej servírujú v Chate pod Soliskom. „Niektoré miesta máme proste radšej ako iné,” glosuje.



Dcéra herečky a dizajnéra Ivana Čobeja Tánička (12) si Vysoké Tatry tiež užíva plnými dúškami. Takto jej to išlo na svahu na snowboarde.



Tatranská momentka.



Cestovanie patrí do života Michaely Čobejovej rovnako ako herectvo. V januári tohto roka stihla navštíviť chorvátsky ostrov Hvar, kde sa venovala športovému lezectvu.







„31. januára na Hvar? Prečo nie?” mala jasno herečka.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >