Konečne! Známa športová dvojica dala po šiestich mesiacoch meno svojej dcérke, ako ju nazvali?

pt, 31. mája 2022 o 04:49

Na meno čakala skoro toľko ako na svoje narodenie. Malá dcérka manželov Millerovcov sa v šiestich mesiacoch môže konečne pochváliť vlastným menom. Bývalý úspešný zjazdár Bode Miller a jeho manželka Morgan oneskorený výber odôvodňovali tým, že najprv chcú poznať jej osobnosť a podľa toho pomenovať.

Millerovci si prešli ťažkými životnými skúšami, ktoré dokázali zvládnuť, dnes sú preto pre mnohých inšpiráciou.

Foto: SITA/AP

Napokon vybrali a dievčatko sa dnes konečne volá – Scarlet Olivia Khione Miller. Jej mama Morgan to oznámila na sociálnej sieti. „Šesť mesiacov malého oneskorenia,“ okomentovala s úsmevom.

Meno dcérky pre tých, ktorí sa o športový pár zaujímajú, nie je v zásade veľkým prekvapením. Meno Scarlet sa páčilo Bodemu od začiatku, Morgan zasa preferovala Oliviu, aby ju volali Liv. Napokon dievčatko dostalo obe mená a tretie, ktorého význam je „sneh“. Napokon, Bode je aj po ukončení pretekárskej kariéry lyžiarom telom i dušou, na snehu trávi rodina veľmi veľa času.

Takto malá Scarlet vyzerá dnes, podoba s otcom (i s ďalšími súrodencami) je neprehliadnuteľná.


U Millerovcov je veselo, dom plný detí. Morgan a Bode majú spolu štyroch synov – Nasha, Eastona, dvojičky Ashera a Aksela. Z predchádzajúcich vzťahov má Bode ešte syna Nateho a dcéru Dace. Keď sa dnes hrajú, vyzerá to tam aj takto.


Alebo takto.


Millerovci si prešli ťažkými životnými skúškami. V roku 2018 prišli o 19-mesačnú dcérku Emeline, ktorá sa utopila počas návštevy u priateľov v bazéne. Ich vzťah pretrval a dnes sú pre mnohých inšpiráciou. Svojej manželke Bode vyznal lásku i na sociálnych sieťach pri jej nedávnych narodeninách. „Všetko najlepšie, moja úžasná žena. Máme všetci veľké šťastie, že ťa máme. Mama-manželka-priateľka-učiteľka, toľko rôznych rolí v takom prekrásnom balení.“



ANKETA:

Páči sa vám meno Scarlet Olivia Khione?

77,3%



20,2%



2,5%












Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >