Kniha Prvé príkrmy poradí aj o iných veciach než len o jedle

pt, 30. novembra 2018 o 11:11

Zavádzanie príkrmov môže byť cesta na ozdravenie vlastného jedálnička. Hovoria to autorky knihy Prvé príkrmy Anetta Vaculíková, Eva Blaho a Katarína Ovečková Medveďová, ktorá prichádza na trh.

Autorky knihy s herečkou Zuzanou Haasovou, krstnou mamou Prvých príkromov..

Foto: Media & Communication Consulting

Aj keď podľa názvu by sa mohlo zdať, že je určená je predovšetkým rodičom bábätiek, svoje si v nej nájdu všetci, ktorým záleží na tom, čo jedia.

Kniha Prvé príkrmy je v predaji v týchto dňoch.

Foto: Media & Communication Consulting


Kniha prináša okrem množstva receptov na zdravé a chutné jedlá nielen pre deti aj odporúčania a užitočné rady. A to predovšetkým, ako sa zorientovať v dnešnej bohatej ponuke surovín, a ktorým produktom sa radšej vyhýbať, ak chceme na stôl servírovať zdravé jedlá. vypovedá o tom aj jej podtitul - Pre zdravé brušká.

Autorky zdôrazňujú, že kniha nie je direktívna, nechcú nikomu nič prikazovať, naopak. Rodičia by mali klásť dôraz aj na vlastnú intuíciu. „Aj u nás sa občas jedia čipsy, základ stravy však vždy tvorí niečo zdravé,“ hovorí Katarína Ovečková Medveďová, matka trinásťročného Ondreja a osemročnej Terezy.

Okrem receptov sú v nej aj rady na riešenie detských problémov, napríklad pri nechutenstve, hnačkách, raste zúbkov. A potom tipy na výrobu domácich repelentov z byliniek a éterických olejov.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Zdravie - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >