Valentín slávnych. Ako ho oslávili Hilmerová, Alagič, Bílá, Šafářová či Kidman?

Gabriela Bachárová, 16. februára 2020 o 04:39

Herečka Monika Hilmerová dostala na Valentína od manžela kyticu tulipánov, moderátorka Jasmina Alagič vyznala lásku najdôležitejším mužom svojho života a česká speváčka Lucie Bílá si pochvaľovala, že konečne našla toho pravého.

Obľúbená herečka Monika Hilmerová (45) sa práve na Valentína pred jedenástimi rokmi zasnúbila so svojím súčasným manželom, tanečníkom Jaroslavom Bekrom, a tak mala poriadny dôvod oslavovať. Z ich lásky vzišli dve deti, 10-ročná Zara a 6-ročný Leonard.

„Niektorí tento sviatok neslávia, lebo ho považujú za čosi komerčné, ale ja si myslím, že aj na súčasné Vianoce sa potom dá pozerať len ako na čosi komerčné a iste by len kvôli tomu bola škoda Vianoce odpískať, nemyslíte? Podľa mňa je každý sviatok či obyčajný deň len taký, aký obsah mu dáme," napísala na sociálnej sieti Instagram k fotografii s kyticou červených tulipánov, ktoré dostala od partnera.

Svojim fanúšikom zaželala, nech prežívajú dni naplnené láskou a pozornosťou nielen k najbližším: „Či už Valentína slávite, alebo ho ignorujete, aj tak vám všetkým želám lásku! A deň prežitý s láskou stojí za to. Majte ich čo najviac!"



Pamätná zásnubná fotografia spred 11 rokov. Herečka Monika Hilmerová a tanečník Jaroslav Bekr.



Valentínsku oslavu si nenechala ujsť ani moderátorka Jasmina Alagič (30), ktorá sa vyznala z lásky k manželovi, raperovi Patrikovi Rytmusovi Vrbovskému (43) a synčekovi Sanelovi, ktorý sa narodil minulý rok. „Malý Paťko, Sanelko, si moja celá duša a ako sa spieva v mojej obľúbenej piesni: Rodený môj, dokiaľ bude zlo v ľuďoch, ja budem tvoj pancier na hrudi. Mama ťa miluje viac ako slnko." Manželovi adresovala tieto slová: „Veľký Paťko, ty si môj svet, to, čo vnášaš do našich dní, tú lásku, čo nám dávaš, tú starostlivosť a ten plytký humor, to je niečo, o čom som iba snívala a zrazu si sa splnil. Si totálne môj a ja som totálne tvoj človek."



Zdá sa, že ho naozaj miluje. Na svätého Valentína zverejnila česká speváčka Lucie Bílá (53) zamilovanú fotografiu so svojím partnerom, ktorým je o sedemnásť rokov mladší český zápasník Radek Filipi (36). „Ak by som vedela, že raz stretnem tohto stále sa usmievajúceho, láskavého a milujúceho muža, tak nebudem zmätkovať. Pokojne si na neho počkám a potom poviem: Ahoj, kde si bol tak dlho? Nezadaní, nezmätkujte, na každého niekde za rohom čaká láska za odmenu," dojala sa speváčka.



Bývalá úspešná česká tenistka Lucie Šafářová (33) si užíva rodinný život spolu so svojím partnerom, českým hokejistom Tomášom Plekancom (37) a dcérkou Leontýnku, ktorá sa narodila v decembri minulého roka. K fotografii s plnou náručou ruží od partnera napísala milé zamyslenie: „S každým nádychom miluj seba a s každým výdychom miluj všetky bytosti okolo seba."



Sviatok zamilovaných sa oslavuje na celom svete a aj v rodinách tých najznámejších celebrít. Americká herečka austrálskeho pôvodu Nicol Kidman (52) zverejnila na svojom instagramovom profile fotografiu so svojím manželom s lakonickým popiskom: „Môj Valentín navždy." S druhým mužom, spevákom country piesní Keithom Urbanom vychováva 12-ročnú dcéru Sunday Rose. Ďalšie dievčatko Faith Margaret (10) páru porodila náhradná matka. Nicol Kidman je ešte mamou 27-ročnej Isabelle Jane a 25-ročného Connora, ktorých si adoptovala spolu s bývalým manželom, hercom Tomom Cruisom, pretože prirodzene sa jej v tomto partnerstve otehotnieť nepodarilo.



Obľúbená americká herečka Reese Whiterspoon (43), ktorú preslávil film Pravá blondínka, si druhého manžela, herca Jima Totha vzala pred deviatimi rokmi a majú spolu sedemročného chlapca. Pár sa pochválil peknou valentínskou fotografiou, ktorú umelkyňa doplnila stručným: „ Ja a môj Valentín." Z predchádzajúceho manželstva má herečka dve deti.



Americká herečka Kate Hudson (40) sa na Valentína pochválila s celou svojou rodinou. So súčasným partnerom Dannym Fujikawom má dievčatko Rany Rosie, ktoré sa narodilo v októbri 2018. Z dvoch predchádzajúcich manželstiev má ďalších dvoch synov. Všetkým to spolu svedčí, čo poviete?






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >