Kam ísť rodiť? Vyberte si pôrodnicu, ktorá vám vyhovuje

pt, 25. októbra 2018 o 11:44

Chystáte sa rodiť v Bratislave? Ak ste si ešte nevybrali pôrodnicu, možno vám pomôže piatkové stretnutie s odborníkmi, kde sa dozviete viac o pomeroch a praktikách v jednotlivých bratislavských pôrodniciach.

Pri výbere pôrodnice je dobre mať čo najviac informácií.

Foto: shutterstock.com

Diskusiu organizuje združenie Slovenské duly. Názov jej dali Pôrod, ako miesto stretnutia. Ako uviedla riaditeľka združenia Ľuba Lapšanská, mamičky chcú na nej oboznámiť s tým, aké možnosti pôrodu majú v Bratislave, aké sú rozdiely medzi jednotlivými pôrodnicami a zároveň aj to, akú rolu má kto pri pôrode. V Bratislave sú na výber štyri pôrodnice, pre celý kraj – na Kramároch, v Petržalke na Antolskej, v Ružinove a súkromné sanatórium Koch v centre mesta.

Debata sa začína o pol šiestej večer v Satori Stage na Mickiewiczovej 9 v centre Bratislavy. Vstupné je päť eur, a to aj priamo na mieste.


ANKETA:

Boli ste spokojní v pôrodnici?

44,6%



18,5%



20,0%



16,9%










Komentáre k článku:
  • používateľ nemá avatarFretka4 11. decembra 2019 o 12:15

    Mamičky s výberom pôrodnice kedy tápete a neviete na čo sa pri výbere zamerať a podľa čoho sa rozhodovať, tak je celkom fajn poradiť sa s odborníkom alebo ako my so sestrou vypočuť si prednášky od odborníka, ktorý sa v oblasti pôrodníctva pohybuje a proste tomu rozumie - my sme si vďaka chattyclass vypočuli certifikovanú dulu Barboru a tá nám otvorila oči a dala ucelený pohľad na to čo možno v pôrodnici hľadať, ktoré sa nám v okolí Bratislavy dokážu prispôsobiť a dala aj pár tipov na polohy pri pôrode. Bolo to hrozne príjemné a poučné a výber bol potom rozhodne jednoduchší
    @zareaguj


Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Tehotenstvo a pôrod - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >