Jeden rok oslávil Archie nad knižkou. Mama Meghan čítala, drobec obracal stránky

Gabriela Bachárová, 7. mája 2020 o 04:50

Zverejnia Meghan a Harry pri príležitosti prvých narodenín svojho synčeka Archieho nové fotografie? Na to čakal celý svet, zvlášť keď tento rok ešte žiadne oficiálne snímky prominentného dieťaťa jeho rodičia neukázali. Nakoniec sa fanúšikovia dočkali rovno videa.

Na účte charitatívnej organizácie Save The Children UK, ktorá sa snaží chrániť životy detí v súčasnej pandémii, sa objavilo video, na ktorom zjavne šťastná a uvoľnená mamička číta Archiemu z detskej knižky Kačka! Zajac! Je to jedna z jeho najobľúbenejších, veď sa len pozrite, ako sa domáha otáčania strán. A ide mu to celkom pekne. Všetko nakrúca otecko Harry.



Oslávenec sa narodil tesne pred pol šiestou ráno 6. mája minulého roku v súkromnej londýnskej pôrodnici. Od rodičov dostal staré anglické meno Archie a ako druhé meno Harrison, čo v preklade znamená Harryho syn. Rodičia ho prvýkrát ukázali svetu 8. mája.



Harry a Meghan sa minulý rok rozhodli vzdať života v britskej kráľovskej rodine, pretože už nechceli byť zverou štvanou médiami. Harry sa obával, že jeho manželka by nemusela zvládnuť silný mediálny tlak a mohla by skončiť ako jeho matka, princezná Diana. Prišli tak o všetky kráľovské výhody aj o kráľovské tituly a momentálne svetová verejnosť čaká, akým smerom sa slávna rodina bude ďalej uberať.

Očakáva sa, že pôsobiť bude predovšetkým v charitatívnych projektoch. Momentálne si rodinka užíva život v americkej Kalifornii, zakotvila v luxusnom dome v Los Angeles, kde by spolu s nimi mala bývať aj Meghanina matka.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >