Iuventa spúšťa od 1. júna pre mladých ľudí súťaž výziev pre zdravší životný štýl

SITA, 1. júna 2020 o 04:10

Súťaž bude trvať od 1. júna do 30. júna a je určená pre deti a mladých ľudí do 30 rokov

Prijmete výzvu?

Foto: Shutterstock.com

Slovenský inštitút mládeže Iuventa spúšťa od 1. júna pre mladých ľudí súťaž rozmanitých výziev, vďaka ktorým budú môcť zdravšie žiť, informoval odbor komunikácie protokolu ministerstva školstva. Súťaž bude trvať od 1. júna do 30. júna 2020 a je určená pre deti a mladých ľudí do 30 rokov.

Mladých ľudí oslovia známe osobnosti ako Nasťa Kuzminová, Michal Martikán, Sima Martausová či Adela Vinczeová. Svoju výzvu si pripravili aj herec Michal Baštrng Kubovčík či kapitán slovenských hokejistov do 20 rokov Martin Fehérváry. „Set vyzývateľov dopĺňa Juraj Práger, ktorý ako prvý nevidiaci Slovák vyliezol na Mont Blanc, Alexandra Giňová z projektu Cesta von, ktorá pomáha mamám z chudobného prostredia či medailový paralympionik Samuel Andrejčík," ozrejmil komunikačný odbor ministerstva.

Súťaž je určená pre deti a mladých ľudí do 30 rokov. Pripravených je 12 video výziev. „Každá z nich má svojho garanta, osobnosť s inšpiratívnym životným príbehom. Podmienkou účasti je splniť aspoň jednu z výziev. Splnenie výzvy budú účastníci dokladovať fotkou alebo videom na Instagrame či Facebooku s hashtagom súťaže #akuvyhovorkumasty v skrátenej podobe #AVMT1, pričom sa pri každej výzve zmení číslo od 1 do 12. V každej výzve budú ocenení traja súťažiaci," priblížil rezort školstva.

Pre zapojenie sa do súťaže bude potrebná registrácia prostredníctvom webstránky súťaže www.vyhovorkybokom.sk, ktorá bude spustená v pondelok 1. júna. Súťaž organizuje Iuventa v spolupráci so spoločnosťou Outdoor institute.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >