Idylické leto herečky Andrey Kerestešovej. Pozrite, ako ho strávila v prírode

Gabriela Bachárová, 4. septembra 2022 o 04:15

O herečke Andrei Kerestešovej (38) je známe, že miluje prírodu, veď sa aj s mužom a dvomi chlapcami snažia tráviť čo najviac času na svojej chalupe v stredných Čechách. Slovenská rodáčka, ktorá sa presadila najmä v českých seriáloch, miluje jednoduchosť a za letnými zážitkami nepotrebuje lietať za exotikou, ale radosť jej urobí obyčajná prechádzka v lese či posedieť si len tak v tráve.

Herečka, ktorá sa stala známou najmä vďaka účinkovaniu v rodinnom seriáli Vyprávěj, pravidelne na sociálnych sieťach zverejňuje momentky zo svojho života. Veľkú časť z nich tvoria práve fotografie z prírody. Lásku k nej sa snaží pestovať aj u svojich dvoch synčekov, päťročného Tobiáša a dvojročného Jáchyma, ktorých má s českých hudobníkom Mikolášom Růžičkom (43).

Pozrite sa, ako herečka strávila leto v objatí zelene a na čerstvom vzduchu. Na nasledujúcej fotografii môžete vidieť, ako to vyzerá na jej chalupe v stredočeských Vrchotových Janoviciach. Tam sa musí príjemne tráviť čas, čo poviete?



Deti v tráve, takto lakonicky a zároveň výstižne popísala herečka nasledujúcu fotografiu. Len tak sa zvaliť na zem a vydýchnuť si. „Mami, odpočinieme si. Toto bude naše ubytovanie,” mali skvelý nápad synovia Andrey Kerestešovej.



„Obyčajne jednoduché, bezstarostné detstvo. To vám chceme darovať,” predsavzala si herečka tento rok. Spomienky sú predsa na celý život.



Herečka si pochvaľuje, že jej muž je vždy naplno prítomný v práve prebiehajúcom okamihu. „Ďakujem ti, že si otcom prítomným vo chvíľach ako táto, ale i vo chvíľach, kedy by bolo najjednoduchšie niekam zdrhnúť a mať svätý pokoj. Vďaka, že si,” vyznala sa Andrea Kerestešová.



Letný podvečer na dedine. „Toľko som sa v lifestylových časopisoch načítala o pomalom živote. Koľko bolo vtedy slov, toľko je dnes pocitov,” je spokojná.



Z herečky sa stala nielen chalupárka, ale pomaly aj bylinkárka. Okolo rebríčka vždy chodila bez povšimnutia a považovala ho za obyčajnú burinu, čo rastie všade. Dnes už rastlinku vníma celkom inak. „Je to taký všeliek. Je protizápalový, upokojujúci, zastavuje krvácanie, posilňuje cievy, pomáha pri ženských problémoch rôzneho druhu, pomáha s trávením… Je toho veľa. Označuje sa často za ženskú rastlinu, na jemnejšej úrovni pomáha ženám rozvíjať svoju ženskosť,” predstavila bylinku.

Ako herečka priznáva, zber byliniek je pre ňu v súčasnosti najväčšia terapia. „Príroda nám toho toľko ponúka, zadarmo, ako dar. Bez zliav a kódov, len tak, vo svojej plnej hodnote. Stačí otvoriť oči,” myslí si.



Okrem zberu byliniek a užívania si prírody sa herečka toto leto snažila, aby sa jej starší syn zbavil strachu z vody. Po malých krôčikoch sa to darilo. „V pol roku som dokonca s Bibim absolvovala kurz bábätkovského kúpania, boli sme dvakrát pri mori, v jednom a dvoch rokoch. Ale ten strach tam je. Stále. A aj keď máte pocit, že všetky ostatné deti vodu milujú, vysmiate sa bláznia v bazénoch, jazerách či mori, nie je to tak,” vraví herečka.

„Vaše dieťa nemusí byť ako väčšina detí. Je to úplne v poriadku. A tiež nemusí vedieť a robiť to, čo ostatní. S Tobiášom sme sa naučili, že čas je skutočne relatívny a ten jeho zvlášť špeciálny. Tak, ako každého jedného z nás. Doprajme si ho. Netlačme svoje deti ani seba samých do niečoho, na čo nie sme pripravení. Niekedy si musím kusnúť do jazyka, keď chcem emotívne vykríknúť: Len sa pozri na toho chlapčeka, ako...” pridáva štipku svojej výchovnej múdrosti.



Relax a radosť môže v lete priniesť aj obyčajné pole s ovsom.



V zeleni je Andrei Kerestešovej najlepšie.



K letu patrí aj hra na gitare v podaní herečkinho manžela.



Andrea Kerestešová stavia na prirodzenú krásu v každom ročnom období.





Anrea Kerestešová, vydatá Růžičková, tvorí so svojím naželom spokojný a šťastný pár.














Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >