Hudobník Marián Greksa o vzťahu so svojou o 26 rokov mladšou manželkou: Som zamilovaný aj po 11 rokoch, dokonca čoraz viac

Patricia Poprocká, 21. decembra 2023 o 09:37

Keď sa muž rozvedie a následne ožení s inou ženou, dokonca mladšou, musí to skončiť tak, že svoj krok skôr čo neskôr oľutuje? Aj keď nám filmy či romány vo veľkej miere podsúvajú práve tento vzorec, v skutočnom živote to môže byť celkom inak.

Marián Greksa je v druhom manželstve šťastný.

Foto: facebook M. Greksu

Platí, že čo človek, to iný príbeh. Sú takí, ktorí rozchod s dlhoročným partnerom spätne vyhodnotia ako chybu, niektorí sa dokonca vrátia späť, sú však i prípady, keď môže byť rozchod impulzom pre iný, plnohodnotný život oboch partnerov.

Nedávno sa nad tým zamyslel na sociálnej sieti hudobník Marián Greksa, ktorý má niečo podobné za sebou a dnes žije už jedenásť rokov v šťastnom vzťahu s druhou manželkou Alenou, ktorá je od neho dokonca o 26 rokov mladšia. Majú spolu dcéru Mariannu a on netají, že je šťastný.

„K tomuto statusu ma vyprovokoval jeden článok o tom, ako sa starý chlap rozviedol so svojou rovnako starou ženou a oženil sa o vyše dvadsať rokov mladšou. A ako to oľutoval. Neviem posúdiť, či je tento článok pravdivý alebo poučný. A neviem, či po 11 rokoch s druhou a podstatne mladšou manželkou môžem vynášať nejaké súdy, ale...“ začína krátky opis svojho životného príbehu.

„Keď som mal 52, tak som sa zaľúbil do 26-ročnej ženy, s ktorou mám nádhernú a múdru deväťročnú dcéru. Keby sme sa nevzali, tak by tu Mariannka nebola. Neexistovala by. A ja som zamilovaný ešte aj po 11 rokoch, a to čoraz viac. A k tomu sa pridal aj obrovský rešpekt a úcta. Okrem toho, že ju milujem, si ju aj veľmi vážim. Za jej lásku a láskavosť ku mne a svojej rodine, za jej obrovské srdce, za jej múdrosť a inteligenciu,“ konštatuje a dodáva s humorom, že okrem toho jeho manželka ešte aj výborne varí.

Samozrejme, čo bude ďalej, nikto dnes nevie povedať. Marián Greksa však vie, že nič neľutuje, a ani ľutovať nebude. „Aj keby ma hneď zajtra opustila, tak tých šťastných 11 rokov plných lásky by mi za to stálo,“ uzatvára.

Že je vzťah s jeho manželkou niečo výnimočné, deklaroval aj v januári, keď mali jedenáste výročie zoznámenia. „Jedenásť rokov sa poznáme. To nemohla byť náhoda… Ja na náhody neverím. Všetko je tak ako má byť. Len spolu sme celok.“

Na veku nezáleží
Šťastné manželstvo s veľkým vekovým rozdielom mala napríklad aj speváčka Celine Dion, ktorá sa vydala za svojho manažéra Reného Angelila. Ten sa kvôli speváčke rozviedol a žili spolu šťastne až do jeho smrti. Ďalším známym párom sú herci Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas, kde je herečka od svojho manžela mladšia o 25 rokov.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >