„Hlavný ocapkávač zrkadiel.“ Herečka Mária Bartalos si život so synčekom Noelom neskutočne užíva

gb, 3. februára 2020 o 04:13

Synček obľúbenej herečky Márie Bartalos Noel oslávil sedem mesiacov a šťastná mamička si už život bez neho nedokáže predstaviť. Na sociálnych sieťach sa pochválila fotografiami, z ktorých sála rodinná radosť a spokojnosť.

Hlavný ocapkávač zrkadiel, takto roztomilo volá Mária Bartalos synčeka. „Keď neocapká zrkadlo v štúdiu (telocvičňa), ocapká inde, hocikde, všade, kde nájde. Noel - hlavný ocapkávač zrkadiel! Aspoň sa zahrá a my si môžeme sadnúť," napísala herečka, ktorú preslávil hlavne seriál Oteckovia, k fotografii, ktorú zverejnila na Instagrame.



Malý Noel už objavuje svet, stavia sa na nožičky a mamka uvažuje, že mu začne pomaličky predstavovať aj ďalšie stránky života. „Dnes sme si dali s Adim (manžel Adrian Bartalos) na obed neskutočný hambáč a po ceste do štúdia som mu hovorila, že keď som bola malá, maminka ma brávala po hodine huslí na palacinky, milovala som to, taký náš čas. A bavili sme sa, že aj pri Noelovi to tak budeme robiť. S ockom bude chodiť na hambáč a s maminkou na palacinky," plánuje. „Vy máte nejaké gastro rituály so svojimi deťmi?" opýtala sa svojich fanúšikov.



Chlap sa v malom Noelovi nezaprie, miska s jedlom zostáva prázdna. „Ja ho vôbec nemusím prosiť, aby zjedol celý tanier. Prosím ho len, aby nezjedol raz aj mňa," zasmiala sa Mária Bartalos.



Herečka je známa tým, že svojho synčeka pravidelne nosí. Dokonca nakrútila video pre mamičky, ako správne viazať dieťa do šatky.





Noel je v telocvični ako doma. Jeho rodičia sa totiž venujú rôznym pohybovým aktivitám, predovšetkým takzvanému movementu. „Pri movemente sa sústreďujeme na rozvoj pohybových schopností v rozmanitých disciplínach, čím sa snažíme prebudiť v človeku prirodzenosť pohybu a zábavu," popisuje Adrian Bartalos cvičebnú techniku.



Ukážka movementu v podaní Márie Bartalos a jej manžela.



Mária Bartalos sa so svojím manželom, trénerom Adrianom Bartalosom zoznámila v telocvični. Okamžite to bola veľká láska, veď sa brali už po mesačnej známosti v apríli 2018 a v júni minulého roka sa im narodil synček. Ako vidieť na fotografiách, sú spolu veľmi šťastní.











Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >