Herečka Mária Bartalos nakrútila video pre mamičky, ako viazať dieťa do šatky. Pozrite si!

gb, 29. augusta 2019 o 05:01

Herečka Mária Bartalos (25) známa napríklad zo seriálu Oteckovia alebo z filmu Trhlina svojho maličkého syna Noela rada nosí v šatke. Na sociálnych sieťach teraz zverejnila video, v ktorom ostatným mamičkám ukazuje, ako viazanie šatky zvládnuť. Môžete sa inšpirovať!

Herečka Mária Bartalos.

Foto: Dušan Kittler

„Tak! Žienky-maminky, ktoré ste mi písali, ako si viažem šatku a či nepridám video. Tu je! Zbúchali sme ho cez víkend a veľmi sa mu teším. Je to návod, ako si ja viažem šatku, naučila som sa to z Pinterestu a teraz posúvam ďalej. Pre mňa bola dilema skôr to, ako si tú šatku mám odviazať. Malý spí a teraz čo, keď ho chcem dať dole. Tak som si musela nájsť svoj spôsob, ten som sa neučila, ale pridávam aj ten, buď na pobavenie, alebo na inšpiráciu," pripísala k videu.




„Milujem. Rodina je najviac," napísala Mária Bartalos k tejto fotografii, na ktorej je so synčekom aj s manželom. Vzali sa v apríli minulého roka len po mesačnej známosti. Adrián Bartalos je tréner a práve v telocvični sa aj dvojica zoznámila.







Mária Bartalos si leto užíva aj s malým synčekom: „Boli sme na spontánnom výlete v Čičmanoch a ubytovali sme sa v krásnom kaštieli. Cítili sme sa tam veľmi dobre a keď som zbadala túto posteľ, vedela som, že sa mi tam bude dobre spať."










Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >