FOTO Ako sviatkovali slovenské celebrity. Sklenaříková, Rolins, Alagič, Čobejová a ďalšie

Gabriela Bachárová, 30. decembra 2019 o 04:31

Vianočné sviatky si užívajú aj známe osobnosti. Krásnou sviatočnou fotografiou s dcérkou Ninou sa pochválila modelka Adriana Sklenaříková. Speváčka Dara Rolins sa teší z prítomnosti priateľov. A herečka Michaela Čobejová trávi sviatky v zasnežených Vysokých Tatrách.

Vianočná fotografia, na ktorej je Adriana Sklenaříková so svojou dcérku Ninou, bola urobená v luxusnom marockom paláci Ronsard, ktorý modelka slovenského pôvodu vlastní spolu so svojím manželom, podnikateľom Aramom Ohanianom. Fotku sprevádza želanie pre všetkých, aby strávili príjemný koniec roka. Ninka má rok a štyri mesiace a je z nej už veľká slečna.



„Tieto momenty milujem na Vianociach najviac. To, ako nič a nikam nemusím a mám čas vidieť sa s tými, ktorých máme najradšej," napísala speváčka Dara Rolins k fotografii, na ktorej je spolu so svojou dcérou Laurou (vľavo) a priateľmi.



Speváčka si Vianoce užila aj so svojím bývalým partnerom a otcom Laury, českým hudobníkom Matějom Homolom.



Dara Rolins so svojím psom Foxinkou.



Moderátorka Jasmina Alagič strávila prvé Vianoce so svojím synčekom Sanelom, ktorý sa narodil na konci júla. „Môj milovaný malý Paťko," pripísala k fotografii pred vianočným stromčekom. Otcom Sanela je raper Patrik Rytmus Vrbovský.



Herečka Monika Hilmerová sa so svojím manželom, tanečníkom Jarom Bekrom a deťmi, 10-ročnou Zarou a 6-ročným Leonardom vyfotografovala pred jednoducho a prírodne vyzdobeným vianočným stromčekom: „Naše tretie Vianoce pri tomto živom stromčeku v črepníku."



Herečka Viki Ráková trávila vianočné sviatky prvýkrát vo štvorici, k štvorročnému synčekovi Bendegúzovi pribudol na začiatku septembra ďalší mužský člen rodiny Benjamin. Ich otcom je maďarský hudobník Róbert Lakatos.



V zasnežených Vysokých Tatrách trávi sviatky herečka Michaela Čobejová s manželom a deťmi Táničkou (9) a Ivanou (26). „Nie je to práve skialp, iba obyčajná neadrenalínová prechádzka v miernej fujavici, tak sa Tánička aspoň hodila do snehu, aby sme sa cítili trochu bláznivo... Aj tak je to najviac!" komentovala veselú fotografiu.



Rodina herečky Michaely Čobejovej na Štrbskom Plese.



„Po jedenástich Vianociach, čo sme spolu, sú toto tie prvé, čo sme všetci naozaj spolu! Šťastné a veselé všetkým vám, kamoši! Merry Xmas," vyznal sa moderátor Matej Sajfa Cifra, ktorý sa spolu s manželkou, moderátorkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou teší už tri mesiace z prvorodenej dcérky Sáry.









Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >