FOTO Benátky herečke Monike Hilmerovej pristanú. Plavba na gondole s celou rodinou nemohla chýbať

gb, 7. novembra 2019 o 05:00

Obľúbená herečka Monika Hilmerová (45) sa rozhodla stráviť pár jesenných dní v talianskych Benátkach. Vybrala sa tam s celou rodinou a ako môžete vidieť na fotografiách, výlet si veľmi užili.

„Keď Benátky, tak gondola musí byť,“ napísala Monika Hilmerová k fotografii, ktorá zachycuje celú rodinu v typickej benátskej loďke gondole. Manželom obľúbenej herečky je tanečník Jaroslav Bekr, s ktorým má dve deti, 10-ročnú Zaru a 6-ročného Leonarda.



V Benátkach rodina Moniky Hilmerovej oslávila aj sviatok Halloween. V úzkych uličkách sa mama s deťmi vyfotografovala v strašidelných maskách.



„Jaro rád fotí mobilom a veľakrát sú to krásne fotky. Ako táto má fakt čaro,“ pripísala herečka ku krásnej farebnej fotografii Benátok.



Monika Hilmerová sa pochválila aj fotografiou len so svojím manželom. Doplnila ju popiskou, v ktorom vyjadrila lásku jemu, Benátkam aj celému Taliansku. Herečka známa napríklad zo seriálov Oteckovia či Búrlivé víno sa už pred časom vyznala, že partnera veľmi ľúbi aj po desiatich rokoch manželstva: „Milujem ho. To, aký je manžel, aký je otec. Jeho lásku, starostlivosť, humor... Strašne veľa sa spolu nasmejeme. Pri Jarovi mi tuším nebude vadiť ani keď budem starnúť, lebo ak mi Boh dá dožiť sa staroby, budem mať len vrásky od smiechu."













Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >