Herečka Mária Bartalos: Môj muž je hrdina, nikdy mi nenakladá na plecia a stále ma rozosmieva

Gabriela Bachárová, 15. júna 2020 o 04:35

Slová chvály vyslovila na adresu svojho manžela obľúbená herečka Mária Bartalos známa napríklad zo seriálov Oteckovia, Pod povrchom a Kukučka či z filmu Trhlina.

Adrián Bartalos, uznávaný tanečník, ktorého si herečka vzala v apríli roku 2018 po len mesačnej známosti a rýchlo s ním aj otehotnela, bol v máji operovaný na koleno. Po príchode z nemocnice si jeho manželka znovu uvedomila, aká poklad doma má.

„Do života nám prídu všelijaké situácie, nielen príjemné, ale aj tie nepríjemné a vždy máme na výber, ako sa k nim postavíme. Ale veď to vy viete. Ja len ďakujem, že mám pri sebe toho najlepšieho parťáka na život, lebo mi ukazuje, ako sa dá ťažiť aj z tých nepríjemných situácií alebo ako ich čo najlepšie prežiť. Adi bol na operácii kolena a veľmi sa už na ňu tešil, lebo bolesť je hnusoba," zverila sa herečka, ktorá o pár dní oslávi 26. narodeniny a už rok je mamičkou malého Noela.

„A ja sa teraz na neho pozerám a popritom rozmýšľam, že je to môj hrdina. Žiadne ležanie a prines mi toto alebo podaj mi hento, žiadne stenkanie, že ma to bolí... Funguje akokeby nič, to ja mu ešte hovorím, aby sa krotil a viac oddychoval a sedel a bral tie barle pod pazuchy. On ani nevyžaduje, aby som sa o neho starala, ale zato on sa stará o moje duševné zdravie a rozosmieva ma nonstop. Nikdy mi nepridáva na plecia, naopak mi veľa pomáha a je mi najväčšou oporou. Deti vidia v nás rodičoch svoj vzor, všetko opakujú a vedome či nevedome sa správajú ako my. A ja som strašne rada, že má Noel doma taký vzor, ako je Adi," je šťastná herečka.



Herečka svojmu mužovi vystrúhala aj ďalšiu pochvalu. Pri príležitosti druhého výročia svadby: „Ja ho tak ľúbim počúvať. A ľúbim, ako ma učí všeličo dobré. Aj groundingovať (chodenie naboso) ma naučil, aj otužovať sa v ľadovej vode ma prehovoril a s ním sa dám vlastne na všetko. Máme druhé výročie svadby a ja ho milujem tak že len! Milujem našu minirodinu a ďakujem najviac na svete!" vyznala sa.



Rodinný život si Mária Bartalos zjavne veľmi užíva. Mať doma vnútornú hojdačku bol herečkin dávny sen. Teraz sa jej splnil a ako vraví, konečne si ho môže odškrtnúť zo zoznamu želaní. Keď sa do hojdačky posadili manžel a syn, vznikla táto pekná fotografia. Mária Bartalos pri tom popriala všetkým, aby aj oni mali podobne dobré a pekné rána. „Všetci majte ten najlepší možný začiatok dňa každý deň! Kto má deti, tak to ide samo a ony sa vždy o ten najlepší štart postarajú. Ako sa hovorí, ráno robí deň a pre mňa sú rána najviac, tak si ich urobte aj vy čo najkrajšími. Hneď sa inak vykračuje do práce alebo kamkoľvek. Alebo aj do vedľajšej izby, kto má home office," vraví herečka.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >