Herečka Helena Krajčiová si spolu s rodinou užíva jar na vidieku: „Zbláznim sa z tej nádhery.“

gb, 26. apríla 2021 o 04:15

Prebúdzajúcu sa jarnú prírodu si človek najviac vychutná v tichu na vidieku. Dobre to vie aj obľúbená herečka Helena Krajčiová (46), ktorá má chalupu v nádhernom prostredí dedinky Podbranč pod známym hradom Branč na Záhorí.

„Pamätáš ten pocit?" pripísala herečka k fotografii svojej dcérky Aniky (7), ako sa šťastne hojdá na staručkej hojdačke. Jej šťastný výraz hovorí za všetko. Okrem dcérky ešte herečka so svojím partnerom, hudobníkom Martinom Hasákom vychováva synčeka Kryštofa, ten v septembri oslávi tri roky.



Okrem detí sa herečka na chalupe venuje i svojmu otcovi, s ktorým sa raz podvečer vybrala zabehať si. „Krása, všetko super, ale cestou tatko nabúral do konára stromu hlavou, dobre, trocha krvi, to neriešime, aj sme to trocha olámali, aby niekto ďalší, keď bude bežať našu trasu po hrebeni, nenabúral. Lebo ľahko nabúraš, keď pozeráš pod nohy, aby si sa nepotkol. Keď pozeráš pred seba, zasa nevidíš barsjaké nerovnosti pod nohami a môžeš sa potknúť a spadnúť. Čo sa zasa stalo mne na spiatočnej ceste. Ale dobrý pocit zostal."



Anika v úlohe reportérky večerných správ. Udalosť: srnky na lúke. Pozrite si chutné video!



„Zbláznim sa z tej nádhery," vyznala sa milovníčka krás jari.





Helena Krajčiová na nakrúcaní seriálu Nový život. Účinkovala tiež v seriáloch Panelák, Ordinácia v ružovej záhrade či Búrlivé víno, vo filme Pokoj v duši a aj ako speváčka v skupine Fragile.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >