FOTO Herečka Helena Krajčiová trávi karanténu pod hradom Branč. Nádherná príroda a šťastné deti!

Gabriela Bachárová, 23. apríla 2020 o 05:03

Obľúbená herečka a speváčka Helena Krajčiová (45) ušla pred koronavírusom na vidiek. Náročnú dobu trávi spolu s deťmi vo svojom rodnom kraji, na Záhorí.

Dedinka Podbranč, nad ktorou sa vypína majestátna zrúcanina hradu Branč, je už vyše 40 dní útočiskom pre rodinu Heleny Krajčiovej, ktorá sa preslávila účinkovaním v seriáloch Panelák, Ordinácia v ružovej záhrade či Búrlivé víno, vo filme Pokoj v duši a aj ako speváčka v skupine Fragile.

Spolu s deťmi, šesťročnou Anikou a Kryštofom, ktorý v septembri oslávi dva roky, tu trávia vzácny čas. Radujú sa zo vzájomnej blízkosti, užívajú si pomalosť, prírodu a všetko, čo im rázovitý kraj ponúka. Veď posúďte sami. Z fotografií, ktorá umelkyňa zverejňuje na sociálnych sieťach, sála pokoj a radosť.

Na nasledujúcej fotografii môžete vidieť malého Kryštofa a v diaľke romantický hrad Branč, z ktorého si návštevníci užívajú ďaleké výhľady do okolia.



Kedy sa skončí dnešná ťažká doba a príde zlepšenie? Túto otázku si kladie aj Helena Krajčiová, odpoveď však rovnako ako ostatní nenachádza: „Neviem, nevidím koniec... ale asi mám len nanič ďalekohľad."



Herečkine deti si vo vidieckej karanténe rýchlo našli zvieracích kamarátov.



K detskej radosti stačí málo - obyčajný rebrík.



Herečka sa vie vynájsť. Veľká noc si žiadala ozdobené vajíčka, kde ich však vziať? „A môžu byť takéto alobalové vajcia, nie? Šak to sú strieborné. Len kúsok ku zlatým! Som zachránená," oddýchla si.



Rozkvitnutá radosť...



... a radosť so sliepočkami.



Súrodenci Anika a Kryštof. Ich ocom je dlhoročný partner Heleny Krajčiovej, hudobník Martin Hasák.



Sedím si na konári a je mi dobre.



Spoločnosť robí rodine na Podbranči aj zvierací maznáčik.



Tak ktoré auto si stopnem?



Romantická atmosféra na vidieku, ohník nesmie chýbať.



Šťastný v sieti.



Zátišie s mačkou.



Dieťa a pes.



Synčeka herečka ešte stále dojčí, hoci občas si k tomu vypočuje komentáre. Reaguje na ne s prehľadom: „A ty ešte kojíš? Hej."



„Vlastne sme odchádzali len tak, že máme dva dni voľna. Zbalení na dva tri dni. A ostali sme tu, neviem na ako dlho. Našťastie je tu krásne. Našťastie prichádza jar. Našťastie," napísala herečka v polovici marca, keď sa na Podbranč presťahovali.



Aj medvedík je v karanténe, ale s takým výhľadom sa izolácia znáša oveľa lepšie.

















Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >