Herečka Andrea Kerestešová je s mužom už 10 rokov. „Ďakujem, že si,“ vyznala sa

Gabriela Bachárová, 5. decembra 2022 o 04:45

Majú spolu dvoch rozkošných synov, budujú si zázemie v krásnom dome na vidieku a aj po desiatich rokoch sú spolu šťastní. Obľúbená herečka Andrea Kerestešová (38) začínala vzťah so svojím súčasným manželom opatrne a citlivo. „Je to, ako keď v rukách držíš porcelánovú vázu a bojíš sa, že zakopneš,“ zapísala si vtedy.

Slovenská herečka Andrea Kerestešová, ktorá sa presadila v Česku, so svojím manželom, hudobníkom Mikolášom Růžičkom.

Foto: Martin Zeman, datelier.cz

Obľúbená slovenská herečka, ktorá sa presadila v susednej Českej republike, je už jedno desaťročie partnerkou českého hudobníka Mikoláša Růžičku (43). Svadbu mali pred šiestimi rokmi a od tej doby sa toho stalo veľa.

Predovšetkým sú dnes rodičmi dvoch malých roztomilých chlapcov, ktorých vedú k vzájomnej láske a úcte k prírode. Nezabúdajú však ani na svoj vzťah, o ktorý sa stále starajú. Andrea Kerestešová si uvedomuje, že dobré manželstvo nie je samozrejmosťou.

„Vzťah je tak krehký. Citlivý. Stále sa vyvíjajúci v čase a priestore, v dobrej i zlej dobe. Nie je ani tak o veľkých a pompéznych gestách. Aspoň nie u nás,” dala nakuknúť do svojho súkromia. „Je to o mikročasticiach podobných zrniečkam neviditeľného hviezdneho prachu, ktoré sa letmo dotýkajú našich duší. Ďakujem, že si!” vyznala sa svojmu manželovi.



Herečka sa spolu s manželom stará o päťročného Tobiáša a dvojročného Jáchyma, ktorý presne na Silvestra oslávi tri roky.



Stredočeské Vrchotovy Janovice, to je dedina, v ktorej si sympatická rodina buduje svoj druhý domov. Kúpili si tu starú chalupu, ktorú teraz s láskou zveľaďujú. Pomalý dedinský život s jeho pokojným rytmom im vyhovuje. „Pre mlieko a späť. Len tak, vlastným tempom. Chvíľu behom, potom zasa ťahavým krokom. So slnkom za chrbtom a s rodinou v blízkosti. To sa mi zdá byť tým najväčším bohatstvom,” je presvedčená herečka.



Slovenská herečka pochádzajúca z východoslovenskej dedinky Hlinné (okres Vranov nad Topľou) sa v susednom Česku presadila najmä v seriáloch. Hlavnú rolu si zahrala napríklad v známom retroseriáli Vyprávěj, ktorý predstavuje pohľad do nedávnej histórie videnej očami priemernej českej rodiny. V Česku patrí Andrea Kerestešová, vydatá Růžičková, k najznámejším a najpopulárnejším herečkám slovenského pôvodu.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >