Herečka Andrea Kerestešová bude dvojnásobnou mamou

pt, gb, 29. júla 2019 o 16:50

Rodina herečky Andrey Kerestešovej sa čoskoro rozrastie. Slovenka, ktorej sa podarilo preraziť v susednom Česku, kde s manželom a dvojročným synom Tobiášom aj žije, čaká druhé dieťa. Tehotenstvom sa pochválila na sociálnych sieťach aj s dojímavým odkazom.


„Hľa, malý Človiečik, čo vo mne prebýva. Z lásky rastie a možno už o niečom sníva. A my len Prosíme Ťa Pane, priveď k nám dieťa zdravé. Amen,“ napísala k fotografii 35-ročná herečka, známa zo seriálov Vyprávěj či Ordinace v růžové zahradě 2. Hlavnú postavu zahrala aj vo filme Rafťáci. Je vydatá za českého hudobníka Mikoláša Růžičku, s ktorým majú syna Tobiáša Augustina. Ten bude mať v auguste dva roky a o pár mesiacov neskôr aj súrodenca.

Pohlavie zatiaľ Andrea neprezradila. Je zástankyňou kontaktného rodičovstva. Ako povedala v marcovom rozhovore pre náš portál, svojho syna prvé mesiace nosila. „To bola tá najkrajšia vec… Dávalo mi to pocit istoty, pohody, mohla som toho veľa stihnúť. Nedokázala som ho nechať samého. Takto som mala plne pod kontrolou, ako je na tom, ako sa cíti, boli sme jedno,“ povedala.

Ako s úsmevom skonštatovala, ich rodina pestuje „jaskynné zvyklosti“. „Sme si neustále veľmi blízko,“ vysvetlila.

Dodnes napríklad berie Tobiáša na ruky, kedykoľvek chce. „Ono sa totiž väčšinou ukáže, že si prosto len s niečím nebol istý, necítil sa dobre a potreboval objať. Nemali by sme odmietať, keď nás niekto potrebuje. Niekedy sa k sebe túlime bez príčiny, len tak. Máme to radi. A nie je nič krajšie, keď sa samo dieťa rozbehne a objíme vás,“ povedala.

Andrei k tehotenstvu blahoželáme a prajeme všetko dobré.

Tobiáš s otcom.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >