Herečka Andrea Kerestešová je šťastnou mamičkou malého Tobiáša. Pozrite sa, ako si užíva materstvo

gb, 23. februára 2019 o 11:25

Slovenská herečka Andrea Kerestešová (34), ktorá prerazila v susednom Česku, je už rok a pol mamou Tobiáša. Ako im to spolu pristane?

Andrea Kerestešová

Foto: Profimedia

Herečka sa stala známou vďaka účinkovaniu v seriáloch Ordinace v růžové zahradě a Vyprávěj alebo vo filme Rafťáci. Žije v Prahe spolu s manželom, českým hudobníkom Mikolášom Růžičkom, ktorého meno prijala po svadbe.

Herečka pochádza z obce Hlinné na východe Slovenska, ale vždy chcela odísť do veľkého sveta. „Som šťastná, že som tu. Rodinu z východného Slovenska stále milujem. Možno čím ďalej, tým viac – vzhľadom na to, že sme od seba takto vzdialení, tak sú vzťahy potom intenzívnejšie, keď sa vidíme. Sú aj obdobia, keď mi veľmi chýbajú, ale naozaj neľutujem,“ uviedla pre web www.koktail.pravda.sk.

Obľúbená herečka zverejnila na Instagrame fotografiu, na ktorej je celá rodina. „Tato, mama, Bibi. Rok a pol spolu," napísala k nej.



So synom vonku na prechádzke.



„Zobúdzaj ma pomaly," pripísala k tejto fotografii.



Tobiáš.



„Môj manžel má vzácny dar. Cíti. To, čo je ukryté v jeho duši, možno nedokáže vyjadriť slovami. Dokáže to ale vyjadriť jazykom univerzálnym. Hudbou. S Božou pomocou (a to myslím doslova), složil a nahral sedem klavírnych skladieb s názvom Doma, ktoré vznikali u nás a s nami. Je to óda na domov. Lásku. Rodičovstvo. Teplo. Svetlo. Boha. Pokiaľ radi skutočne počúvate, zhasnite a pustite si to. Stiahnuť si to môžete na Itunes, alebo vypočuť na Spotify," napísala herečka.



Spolu s manželom na Česko-slovenskom plese v Prahe, ktorý prebehol len pred pár dňami.
















Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >