FOTO Toto je kráľovský relax. Princ Wiliam a Kate vzali deti do záhrady, ročný Louis už chodí

gb, 20. mája 2019 o 05:01

Rodina následníka britského trónu sa na sociálnych sieťach pochválila fotkami zo záhrady, ktorú pomohla navrhnúť sama vojvodkyňa Kate. Malý princ Louis, ktorý v apríli oslávil rok, má veľkú radosť z prvých krokov. Charlotte (4) sa s chuťou pohojdala na lanovej hojdačke a najstarší George (5) si spolu so sestričkou namáčal bosé nohy v potôčiku.

Celá rodina následníka trónu.

Foto: Matt Porteous

Rodina následníka trónu v zeleni strávila pokojnú nedeľu, ukázali tak aj inú tvár ako len tú oficiálnu. Záhrada nazvaná Späť do prírody je určená hlavne pre rodiny s deťmi a pre verejnosť sa oficiálne otvorí zajtra. Je súčasťou kvetinovej výstavy Chelsea Flower Show, ktorú organizuje Britská záhradnícka spoločnosť.

„Verím, že trávenie času vonku v prírode, zvlášť v nižšom veku, môže deťom zabezpečiť, že sa z nich stanú šťastní a zdraví dospelí," napísala na oficiálnej facebookovej stránke celej kráľovskej rodiny vojvodkyňa Kate, ktorá záhradu spoluvytvárala. Ruku k dielu priložili aj George, Charlotte a Louis. V minulých mesiacoch deti zbierali mach alebo vetvičky, ktorými potom Kate záhradu vyzdobila.

Vojvodkyňa Kate s najmladším synom Louisom.

Foto: Matt Porteous


Princezná Charlotte sa húpe na lanovej húpačke.

Foto: Matt Porteous


Ote Wiliam a syn Louis.

Foto: Matt Porteous


Dve staršie deti kráľovského páru George a Charlotte.

Foto: Matt Porteous


Malý princ Louis už chodí.

Foto: Matt Porteous







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >