FOTO Tenistka Lucie Šafářová má už riadne veľké bruško. Dieťa čaká s manželom Lucie Vondráčkovej

gb, 7. augusta 2019 o 09:52

Česká tenistka Lucie Šafářová sa na sociálnych sieťach pochválila svojím rastúcim tehotenským bruškom. Dieťa bude mať so známym českým hokejistom Tomášom Plekancom. Ten však ešte nie je rozvedený, jeho manželkou je stále česká speváčka Lucie Vondráčková. Pár, ktorý má dvoch synov, sa v súčasnosti kvôli sporom rozvádza.

„Odpoludňajšia siesta s Rockym," napísala k tejto fotografii tenistka, ktorá však už ukončila aktívnu športovú kariéru. O domáceho mazlíčka Rockyho však na obrázku až tak nešlo, hlavné je tehotenské bruško Lucie Šafářovej, ktoré je už poriadne veľké.




Šťastní nastávajúci rodičia so svojimi mamičkami na koncerte.




„Keď som skončila s tenisovou kariérou, napadlo ma, či ešte niekedy zažijem takú radosť ako pri športových víťazstvách... Teraz už viem, že v živote existuje oveľa väčšia radosť a v dnešnej dobe to vnímam i ako veľký dar! S Tomášom Plekancom čakáme dieťatko a veľmi sa na nový prírastok do rodiny tešíme! Ten moment, keď človek vidí biť srdiečko toho malého na ultrazvuku, je asi najkrajší v živote! Sme radi, že sa naša rodina rozrastá a verím, že budeme šťastní," napísala tenistka k tejto fotografii zo začiatku júla.




Tenistka a hokejista sa rozhodli podporiť charitatívnu organizáciu Radosť deťom.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >