FOTO Slávni poslali vyznania svojim deťom. Čo im odkazujú Rolins, Kuzminová, Peštová či Ráková

Gabriela Bachárová, 2. júna 2020 o 04:29

Včerajší deň detí oslavovali aj v rodinách známych ľudí. Viacerí z nich sa na sociálnych sieťach pochválili fotografiami so svojimi potomkami a pridali aj milé odkazy.

Aj Dara Rolins oslávila včerajší deň.

Foto: Facebook Dary Rolins

Laura, dvanásťročná dcéra speváčky Dary Rolins a českého hudobníka Matěja Homolu, včera oslávila nielen deň detí, ale aj svoje meniny. Mamička jej poslala krásne vyznanie: „Viem, že tie najkrajšie emócie prežívam s ňou. Nechcem tým poprieť alebo ignorovat iné city, vzťahy, ktoré patria do našich životov. Tie, ktoré prirodzene vstupujú aj odchádzajú, aj tie, ktoré zostávajú navždy otlačené v našich deťoch. Dokážu byť fatálne, na niektoré naopak zabudnete už s východom slnka. Všetky prinášajú svoj prežitok, podiel lásky, šťastia, eufórie. To všetko musíme zažiť, precítiť. Aj vďaka tomu sa posúvame do ďalšieho levelu, kedy sa zo šťastných detí stanú šťastní rodičia. Šťastné mamy a ich šťastné deti. Len to najlepšie všetkým detským dušičkám." Laura je na fotografii uprostred.



Obľúbená herečka Viki Ráková tiež svojim dvom deťom napísala pri príležitosti medzinárodného dňa detí pekné slová: „Každé ráno čakám s motýľami v srdci moment, keď sa chlapci zobúdzajú... Prvé, čo na nich vidím, je láskyplný úsmev, šťastie, radosť a láska, ktorú si vedia vzájomne vyjadriť len oni... Začína sa šantenie, objímačky, pišťanie a ja som vtedy ten najšťastnejší človek na svete, že ich mám a že môžem byť súčasťou ich čistej lásky. Prajem im, aby im to vydržalo na celý život... Šťastný MDD, chlapci moji." Mladší Benjamín sa narodil začiatkom septembra minulého roka, starší Bendegúz má päť rokov. Ich otcom je maďarský hudobník Robert Lakatos.



Trojnásobná olympijská víťazka v biatlone Nasťa Kuzminová na Deň detí nezabudla a oslavu poňala netradične – v štýle stanovačky. So svojimi deťmi vliezla pod stan a ako konštatuje: „Toľko radosti som už dávno nevidela!“


Trojnásobnou mamičkou je česká modelka Daniela Peštová, ktorá žije so spevákom Pavlom Haberom. Spolu majú sedemnásťročnú Ellu a jedenásťročného Paula Henryho. Najstaršieho syna Yannicka Fausta porodila bývalému manželovi Tommasovi Butovi, s ktorým sa nerozišla v dobrom. „Nezáleží na tom, aké veľké a aké staré sú, vždy to budú moje detičky," nechala sa počuť na deň detí.



„Toto asi nikdy neprestane byt haluz a fascinácia.. Že mám deti. A ešte takéto.. ĎAKUJEM,“ vyjadrila sa stručne speváčka Tina.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >