Synček Viki Rákovej oslavuje pol roka. Vankúšová párty s bratom!

Gabriela Bachárová, 9. marca 2020 o 04:43

Obľúbenej herečke Viki Rákovej (38) sa pred šiestimi mesiacmi narodil druhý synček Benjamín. Dvojnásobné materstvo si veľmi užíva, ako môžete vidieť z fotografií, ktoré zverejňuje na sociálnych sieťach.

Benjamín pribudol do herečkinej rodiny začiatkom septembra minulého roka. Privítal ho aj päťročný braček Bendegúz, ktorý, zdá sa, si s malým Benjamínom dobre rozumie. Svedčí o tom fotografia, ktorú Viki Ráková zavesila na sociálnu sieť Instagram. Súrodenci sa na nej zabávajú medzi vankúšmi, ktoré si rozložili na zemi. „Party time," okomentovala veselú momentku Viki Ráková.



„Čistá láska," napísala herečka maďarského pôvodu, ktorá sa preslávila hlavne účinkovaním v seriáloch Panelák a Susedia, k fotografii oboch súrodencov. Viki Ráková sa rozhodla, že tvár druhorodeného synčeka ešte nebude zverejňovať celú, väčšinou ho na verejných fotografiách zaberá zozadu alebo len čiastočne. Jej fanúšikovia si tak musia na podobu malého Benjamína ešte počkať. Otcom obidvoch chlapcov je herečkin partner, maďarský hudobník Róbert Lakatos. Rodina žije v maďarskom meste Györ.



Šesťmesačný Benjamín je potešením pre celú rodinu.



Viki Ráková s druhorodeným synom Banjamínom.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >