FOTO Herečka Michaela Čobejová s rodinou v zasnežených Tatrách: Prestaňme ich hlúpo vylepšovať

Gabriela Bachárová, 9. októbra 2019 o 05:45

Herečka Michaela Čobejová (49) sa vybrala s manželom Ivanom a deväťročnou dcérou Táničkou stráviť zopár jesenných dní vo Vysokých Tatrách. So zasneženými štítmi hôr síce asi nepočítali, ale ako vidieť na fotografiách, výlet si aj tak poriadne užili. Hoci sa stretli aj negatívnymi javmi v podobe nezmyselnej výstavby v chránenom území či gýčovitou „výzdobou" tam, kde vôbec nepatrí.

„Obedovať v piatok na Popradskom plese je najlepší spôsob, ako sa vyhnúť piatkovým kolónam," napísala Michaela Čobejová k fotografii, na ktorej je spolu so svojím manželom, nábytkovým dizajnérom Ivanom Čobejom, ktorého si vzala pred sedemnástimi rokmi. Majú ešte 26-ročnú dcéru Ivanu.




„Prišla jeseň," takto vtipne okomentovala obľúbená herečka fotografiu zo zasneženého Predného Soliska. Za Michaelou Čobejovou kráča dcéra Tánička.










„Tatry sú nádherné v každom ročnom období. Jesenné farby, hmla, potom sneženie, slnko a nádherné výhľady. Sú najkrajšie také, ako ich príroda stvorila. A také by sme ich mali odovzdať našim deťom. Dnes som naživo videla rozostavanú obludu pod mostíkmi nazvanú vyhliadková veža, asi jediná vyhliadková veža v údolí na svete! A ďalšia úžasnosť, ružovými tvárnicami vydláždený bývalý lesný chodník pri plese... a ešte každých päť metrov škaredý drevený orol alebo kamzík na pníku... Prepáčte Tatričky, že vás tak hlúpo vylepšujeme! Sľubujem, že časom dozrieme a dáme to do poriadku," neodpustila si herečka kritický konentár k tou, ako sa správame k Vysokým Tatrám.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >