Farba v omáčke i káve, trikrát plač a raz krik. Upršané dopoludnie Kristíny Tormovej

Patricia Poprocká, 6. augusta 2021 o 04:18

Ktorá mama sa v tom nenájde? Herečka, dramaturgička a spisovateľka Kristína Tormová sa na sociálnej sieti podelila o to, ako trávila s deťmi daždivý včerajšok. S humorom jej vlastným a rovnako i úprimnosťou opäť raz ukázala, že aj slávne mamy sú mamy ako každé iné.

Hoci v rodine Kristíny Tormovej panuje veselosť a láska, občas býva i dusno, ako všade.

Foto: TV JOJ

„Chčije. Háčkujeme dredy. Prstami. Už sa od rána trikrát plakalo, raz kričalo (ja),“ otvorene priznáva, že ani u nich nie je vždy všetko len naružovo. Naopak, tentoraz hrozila námornícka modrá, a to v omáčke na cestoviny. „Farba na textil (batikovali sme) sa dostala do omáčky na špagety, takže sme ju celú museli vyhodiť a varíme polotovary,“ pokračuje vo vyratúvaní denných (ne)zdarov.

To nebolo všetko. Farba sa dostala aj do kávy. Tú čakal rovnaký osud ako omáčku. „Vyliali sme ju a robili novú. Vypili sme ju teplú...,“ referuje ďalej.

Aj keď svoju rodinu Kristína nesmierne ľúbi a v rodičovstve prihliada viac na svoje inštinkty než na to, čo si o nej pomyslia druhí, otvorene hovorí, že aj ich dni majú lepšie i horšie chvíle. „Kde tu dusná atmosféra, všeobecne tak jak vždy. Ešte ani poludnie nebolo. Inak sa máme dobre a ľúbime sa. Koniec hlásenia,“ uzatvára opis upršaného dopoludnia. Pre lepšiu predstavu pridáva aj túto veselú idylickú fotku. Celkom pekný deň, čo poviete?

Kristína Tormová je dcérou herca Borisa Farkaša, známa i svojimi knihami Budem mama a Som mama. Je mamou osemročných dvojičiek Matildy a Ely i dvojročného Alana, ktorého má so svojím manželom Petrom Tormom. Ten sa na sociálnej sieti s humorom predstavuje ako „Otec 1ks, Macoch 2ks (Kristína má dvojičky z predchádzajúceho vzťahu, pozn. red.), introvert a mizantrop, manžel regionálnej celebrity a influencerky a budúci úspešný podnikateľ“. Vzali sa v roku 2018 a svoje manželstvo oznámili takto: „Viete, čo vznikne, keď si K vezme P? P si vezme K. Z lásky. Chceli sme, lebo sme nemuseli.“

Pred dvoma rokmi sa im narodil syn Alan, ktorého druhé narodeniny Kristína na Instagrame pripomenula fotkami z jeho narodenia. „Ďakujeme Ti, chAlan, že si si nás vybral. Normálne a objektívne si chodiaca láska.“

Takto vyzerá oslávenec dnes.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >