Dvojročná dcéra varí na linke, syn si číta vo vani. Taká obyčajná domácnosť Katky Koščovej

pt, 18. februára 2020 o 04:53

Keď chcela byť ako dieťa sama, zaliezla do vane s knihou v ruke. Teraz to isté robí jej sedemročný syn Adam.

Katka Koščová odštartovala svoju spevácku kariéru víťazstvom v súťaži Slovensko hľadá Superstar.

Foto: Dávid Suchár

„Vošiel do kúpeľne s Nekonečným príbehom v ruke, že chce miesto, kde by mohol byť úplne sám. Totálne som sa nadchla, lebo som presne vedela o čom hovorí, úplne presne. Strávila som totiž množstvo času vo vaňovej posteli s knihou v ruke, keď som bola tak v jeho veku. Povedala som mu, nech prinesie paplón, že mám nápad. Evidentne s ním je spokojný,“ podelila sa na Instagrame o nedávny zážitok speváčka Katka Koščová. Zverejnila aj túto milú fotografiu.


Jej syn je prvák a čítanie miluje. Vďaka knihám má rozhľad, aký nemajú ani niektorí štvrtáci. Katka priznala, že mu rozprávali aj o druhej svetovej vojne či komunistickej totalite. „Keď sa mi dostane ten Hitler do rúk, dostane odo mňa a od mojich kamarátov a od mojej armády peknú nakladačku. A ja mám väčšiu armádu ako on! Tristo päťstotisíc milión miliárd a ešte jeden,“ našiel vlastné riešenie na potrestanie nespravodlivosti.

Samotná Katka číta rada a veľa. Aj svojim deťom.



V jej rodine však nie sú vždy na programe len knihy. O pestrý program dňa sa všetkým stará aj dvojročná Anička. „Toto dieťa nevie existovať na zemi. Nonstop je niekde na linke, okne, stole...,“ konštatuje speváčka, ktorá je vydatá za svojho dlhoročného manažéra Michala Pivovara. Že Anička rada lezie, vidieť aj na fotografiách, ako varí, prípadne sleduje počasie vonku.





Hoci je Anička ešte malá, knihy patria medzi jej obľúbené hračky tiež. Kým brat si zalezie do vane, jej postačí parapet. Hlavne, nech je v čom listovať.


Ešte jedna milá s mačiatkom.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >