Hry a potom hádky. Ako to vyzerá u Jany Kirschner, keď pracuje popri deťoch

pt, 31. mája 2020 o 04:49

Práca popri deťoch nie je vždy to ideálne nastavenie, konštatuje to aj speváčka Jana Kirschner, ktorá sa o svoje zážitky podelila na sociálnej sieti.

Jana pri komponovaní na archívnej snímke.

Foto: archív Jany Kirschner

Pamätáte si film Kolja, kde sa malý Kolja hral na pohreby, keďže ho tam jeho dočasný pestún František Louka (Zdeněk Svěrák) brával sebou do práce? Jana Kirschner a jej partner Eddie Stevens sú muzikanti, takže ich dcéry deväťročná Matilda a 5 a polročná Yolana sa rady hrajú na hudobníčky.

„Dnes už stihli založiť kapelu, bicie (Yola) a elektrická gitara (Tilduš), napísať song Amazon on Fire a pohádať sa, kto z nich bude speváčka...,“ opisuje na Instagrame Jana Kirschner jedno obyčajné dopoludnie s deťmi. Priložila aj momentku, ako to tam aktuálne vyzerá, typický „prevádzkový“ neporiadok, aký momentálne pozná asi každá mama, pracujúca popri deťoch.

Sama priznáva, že to nie je vždy ideálne, s istou dávkou humoru a nadhľadu sa to však, ako všetko, dá zniesť. „Pozdravy rodinám!,“ odkazuje speváčka a zároveň sa pýta: „Ako to zvládate vy?“ (Budeme radi, ak nám napíšete do komentárov pod článkom.)





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >