Dvojičky porodí pred päťdesiatkou. Herečka Hilary Swank predviedla bruško krátko pred termínom

Gabriela Bachárová, 15. januára 2023 o 04:35

Obľúbená americká herečka Hilary Swank prvýkrát porodí vo svojich 48 rokoch a hneď dvojičky. Zdá sa, že v podnikateľovi Philipovi Schneiderovi, ktorého si vzala pred piatimi rokmi, našla konečne toho správneho partnera. Rodičmi sa pár stane už čoskoro.

Hillary Swank

Foto: Reuters

Hilary Swank sa naposledy svojím už poriadne veľkým bruškom pochválila na odovzdávaní filmových a televíznych cien Zlatý glóbus v americkom meste Beverly Hills. Obliekla si slušivé zelené šaty, ktoré pekne zvýraznili krivky postavy a brušku dali vyniknúť.

O tehotenstve herečky, ktorá získala najslávnejšiu filmovú cenu Oscar za filmy Chlapci neplačú a Million Dollar Baby, sa dlho verejne nevedelo. Herečka sa rozhodla o tom, že čaká dieťa, prehovoriť až v druhom trimestri tehotenstva.

Urobila tak v televíznom vysielaní, šťastnú novinku zverejnila v rannej relácii Good morning America: „Som taká šťastná, že sa o to teraz s vami môžem podeliť. Toto je niečo, čo som chcela už dlho. Budem mamou! Nielen jedno, ale dve deti. Nemôžem tomu uveriť.“

Tehotenstvo u žien starších ako štyridsať rokov už dnes nie je žiadnou raritou. Je síce pravdou, že vyšší vek znamená napríklad vyššie riziko nechceného potratu či vzniku vrodených chýb, avšak platí, že väčšina starších tehotných žien porodí zdravé dieťa. Šanca na počatie je stále vysoká. U tehotných žien, ktoré už oslávili štyridsiatku, skončí, žiaľ, potratom jedna z piatich gravidít, na druhej strane však štatistiky hovoria, že okolo 80 percent všetkých tehotenstiev má úspešný koniec.

Nie je jediná

Hilary Swank nie je jediná, ktoré svoje deti porodí vo vyššom veku. Politička Monika Beňová priviedla svoju dcérku na svet v 48 rokoch. V tom istom veku porodila v susednom Česku Vendula Pizingerová, bývalá manželka hudobného skladateľa Karla Svobodu a riaditeľka nadácie Kapka naděje, organizácie, ktorá pomáha deťom s leukémiou. Obe ženy majú pritom výrazne mladších partnerov. Moderátorka Erika Judínyová sa z prvého dieťatka tešila v 49 rokoch, šťastným otcom sa stal vtedy 59-ročný herec Štefan Skrúcaný.

Herečke Kelly Preston, ktorá pred dvomi rokmi zomrela na rakovinu, sa Benjamin narodil, keď mala 48 rokov. Jej manžel John Travolta už musí syna, ktorý oslávil 12 rokov, vychovávať sám. Slávne Bondovo dievča, herečka Halle Berry sa stala druhýkrát mamičkou ako 47-ročná. Rekordérkou je zrejme americká herečka dánskeho pôvodu Brigitte Nielsen, ktorá porodila po desiatich rokoch hormonálnej liečby vo svojich 54 rokoch dcéru.

Herečka Hilary Swank na poslednom odovzdávaní cien Zlatý glóbus.



Minuloročné Vianoce strávila Hilary Swank pohodovo.



Hilary Swank a podnikateľ, producent a spisovateľ Philip Schneider sa dali dohromady krátko po tom, čo herečka zrušila zásnuby s tenistom Rubenom Torresom. Vydatou pani už raz bola, keď si v 90. rokoch zobrala za muža herca Chada Lowea, manželstvo však vydržalo len desať rokov. Na fotografii herečka so súčasným manželom predo dvermi domu, v ktorom žijú.



Hilary Swank.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >