„Ľubo sa ako otec už narodil.“ Monika Beňová vystrúhala poklonu tatinovi svojej Leušky

gb, 19. júla 2021 o 04:15

Akí sú spolu chutní a ako veľmi sa na seba podobajú! Pozrite si fotografie šťastného otecka s milovanou dcérkou Leou.

Otcom Ley, ktorá sa političke narodila v prvý novembrový deň minulého roka, je 36-ročný advokát Ľubomír Klčo. Ten sa po boku Moniky Beňovej začal objavovať ako asistent v europarlamente, kde politička pôsobí. Vzťah však nezostal len v profesionálnej rovine, ale zmenil sa na lásku, ktorú korunovalo narodenie dcérky. Pár je spolu už päť rokov a zdá sa, že k spokojnosti im nič nechýba. Monika Beňová (52) si pochvaľuje, že Ľubomír je vynikajúci nielen ako partner, ale aj ako tatinko. „Otec. Taký dôležitý v živote človiečika. Sú spolu úžasní. Ľubo sa už ako otec narodil. Ani sa nečudujem, že sa naňho Leuška tak veľmi ponáša," zložila partnerovi poklonu.



Takto sa otec a dcéra tešili zo vzájomnej prítomnosti v luxusnom hoteli Kempinski Palace v slovinskom meste Portorož ležiacom na pobreží Jadranského mora. Práve tam rodina strávila príjemné dovolenkové dni.



Lea s mamičkou na dovolenke v Slovinsku.



A všetci pohromade.





Ďalším dôležitým mužom v živote Moniky Beňovej je jej syn Martin (31), ktorého mala s dnes už nebohým novinárom Martinom Beňom. Syn sa bude koncom leta ženiť, a tak sa už Monika Beňová určite teší, ako sa na svadbe stretne a zabaví celá rodina.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >