Dočkali sa! Bode Miller s manželkou pred troma rokmi stratili dcérku, teraz im do rodiny opäť prišlo dievčatko

pt, 8. decembra 2021 o 04:39

„Je tu!“ Takto stručne a radostne oznámila manželka slávneho lyžiara Bodeho Millera narodenie dcérky, ktorá prišla na svet pred pár dňami. Pre ňu aj Bodeho je to veľmi emotívna udalosť, keďže v roku 2018 sa vtedy ich 19-mesačná Emmy utopila v bazéne počas návštevy priateľov.

Morgan a Bode Millerovci majú spolu ešte štyroch synov, najstaršieho Nasha, trojročného Eastona, ktorý sa narodil len štyri mesiace po smrti Emmy. V novembri 2019 sa Millerovcom narodili dvojičky. Asher a Aksel, opäť synovia, až teraz sa dočkali dievčatka.

Jej meno zatiaľ neoznámili, Morgan sa pochválila len touto fotografiou, kde si dcérku drží šťastný otec v náručí. Ako pred časom vysvetlila, v ich rodine trvá zvyčajne tri až šesť týždňov, kým vyberú meno. „Najprv chceme dieťa vidieť, ako vyzerá, spoznať jeho osobnosť. Navyše, Bode a ja sa nikdy nezhodneme.“ Ako dodala, teraz sa Bodemu páči meno Scarlett, jej Olivia s tým, že by ju volali Liv. Ako sa napokon rozhodnú, treba počkať.



Na svoju Emeline, ktorú stratili, Morgan i Bode spomínajú neustále. „Sú to tri roky, čo sa utopila. Z istého uhla pohľadu sa to zdá ako včera, z iného ako neskutočne dávno. Pocity straty sú však stále tie isté,“ vyznala sa na Instagrame v lete. Rodičov vyzýva, aby nepodceňovali nebezpečenstvo a naučili malé deti, ako sa vo vode zachovať. „Keby som vtedy vedela, čo viem teraz, moja dcéra by žila,“ napísala k tejto fotografii, na ktorej malí Millerovci bezpečne plávu v bazéne. Viac obrázkov uvidíte, ak si kliknete na šípku na boku obrázku.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >