Bode Miller bude opäť otcom! Nedávno oslavovali narodeniny najstaršieho syna, s manželkou spomínali aj na mŕtvu dcérku

Patricia Poprocká, 21. mája 2021 o 04:12

Nikdy to neprebolí. Manželia Millerovci, ktorí pred tromi rokmi prišli o dcérku, sa medzitým stali šťastnými rodičmi syna i dvojičiek a teraz očakávajú v novembri ďalšieho potomka. Dokopy vychovávajú svoje štyri deti, no na malú Emeline spomínajú neustále. Aj teraz, keď ich najstarší syn Nash oslavoval šesť rokov.

Bode Miller v časoch svojej hviezdnej pretekárskej kariéry.

Foto: SITA

Pri príležitosti narodenín najstaršieho potomka zverejnili slávny lyžiar s manželkou Morgan na Instagrame sériu fotografií, ako išiel s Nashom čas, nechýbali ani dojemné fotky s malou sestričkou. „Vaše deti sú nádherné na zemi i v nebi,“ komentoval jeden z fanúšikov. Pozrieť si ich môžete tu, ak kliknete na šípku na boku obrázku.


Emmy, ktorá sa ako 19-mesačná nešťastnou náhodou utopila v bazéne počas návštevy u kamarátky, si jej matka Morgan pripomenula aj prostredníctvom tejto fotografie. „Možno nie sú schopní ťa vidieť, ale viem, že sú schopní ťa cítiť. Chýbaš nám, dievčatko,“ napísala dojímavý odkaz.


Nashovi na sociálnych sieťach blahoželal aj jeho slávny otec, olympijský víťaz a štvornásobný majster sveta Bode Miller. „Každý deň sa podobá stále viac a viac na mňa. Krásne 6. narodeniny, Nash!,“ napísal.


Narodeniny najstaršieho neboli jediným dôvodom na oslavu, do početnej rodiny Millerovov pribudne na jeseň ešte jeden člen. Šťastní manželia to oznámili tento týždeň.

Takto si rodina nedávno užívala výlet na Kostarike. Po tragickej smrti Emmy sa manželia Millerovci zamerali na osvetu, aby sa čo najviac predchádzalo podobným tragédiám a vyzývajú rodičov, aby svoje deti naučili sa vo vode pohybovať, a to už od najútlejšieho veku. Ich deti absolvovali špeciálny tréning, ktorý učí batoľatá správnemu správaniu vo vode.

Dávka blata k deťom neodmysliteľné patrí a nechýba ani najmladšiemu z Millerovcov.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >