Do kočíka alebo na seba? Príďte si zadamo otestovať detské nosiče a šatky

pt, 17. februára 2019 o 09:27

Nosíte svoje dieťa alebo chcete začať? V utorok dopoludnia môžete všetky záležitosti s tým spojené prebrať v Bratislave s odborníčkami, a pritom aj otestovať najnovšie nosiče na trhu.

Nosenie bábätkám prospieva, blízkosť matky ich upokojuje.

Foto: shutterstock.com

Akcia Testovanie sa začne na Rusovskej ceste v Monsters cafe and bar 19. februára o desiatej dopoludnia. Návštevníci si budú môcť vyskúšať nosič materskej poradkyne Adriany Kráľovej Afroditi Kengurka, šatky dekka Češky Ivany Škapkovej, ako aj slovenské nosičské oblečenie značky Lienočka, zamerané najmä na bundy prispôsobené na nosenie detí, kukly a podobne.

Akcia potrvá asi dve hodiny, ak sa chcete niečo dozvedieť o nosení a najnovších možnostiach, nech sa páči. Vstup je zadarmo, stačí prísť.

Nosenie detí odporúčajú viacerí lekári, psychiatri aj psychológovia. Nedávno sme na ahojmama.sk informovali o výskumoch amerických vedcov, ktoré potvrdili, že bábätko nosením nemožno rozmaznať, a že dotykov sa nikdy nepresýti. Naopak, blízkosť rodiča, najčastejšie matky priaznivo vplýva na jeho fyzický aj psychický stav aj rozvoj mozgu.

Pozrite si video TV Pravda, aké majú skúsenosti s nosením slovenské mamičky.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >