Deti speváčky Pink nevysedávajú za počítačom. Namiesto iPadu sprchovanie zo záhradnej hadice

Patricia Poprocká, 5. mája 2020 o 04:42

Ísť vlastnou cestou bez ohľadu na to, čo si kto myslí. Filozofia, ktorou sa aj pri výchove detí riadi speváčka Pink a jej manžel Carey Hart neraz pobúrila verejnosť, v skutočnosti však zbytočne. Deti žijú život, ktorý sa pred pár rokmi považoval za obyčajný - veľa času trávia v prírode, v pohybe, otužujú, učia sa rôznym zručnostiam.

Pink so svojimi deťmi.

Foto: facebook Pink

V dnešnej dobe, keď sa okolo všetkého niekedy zbytočne veľa rozpráva a upozorňuje na riziká, sa to niekomu zdá pohoršujúce či ľahkovážne, v skutočnosti však rodičovský prístup speváčky môže byť pre ostatných inšpiráciou, ako sa vrátiť k „normálnemu“ a nerobiť vedu z miernej dávky nepohodlia či nebezpečenstva. Tie totiž patria k životu rovnako ako tie príjemné a „bezpečné“ veci.

Má to ešte jednu výhodu – Pink a Carey ako rodičia nemusia riešiť problémy s nadmerným sledovaním televízie či internetu ani hľadať spôsoby, ako dostať detí spred obrazoviek.

„Verzia iPadu u Hartovcov,“ komentoval speváčkin manžel tento obrázok na Instagrame, kde sa deväťročná Wilow a jej o päť rokov mladší brat Jameson sprchujú ľadovou vodou zo záhradnej hadice a skvele sa pri tom zabávajú.


Speváčka už pred pár rokmi musela riešiť škandál s tým, že Wilow učí jej otec strieľať, kritici sa obávali, že dieťa vedie k agresivite. Rodičia si z toho hlavu nerobia, v streľbe pokračujú. K vzduchovke pridali aj luk a šíp a streleckému umeniu sa priúča už aj Jameson.




Carey Hart miluje motorky a jazdu v teréne, takže nečudo, že k tomu vedie aj deti. Zatiaľ takto:


Malý Jameson v úlohe preretkára ako jeho otec.

Foto: facebook Pink

Okrem toho deti cvičia, učia sa liezť aj chytať ryby, samozrejme.






Čo robiť je i pri vode.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >