Čo si konečne presadila Kristína Tormová? „Oplatí sa rešpektovať seba a svoje potreby,“ odkazuje mamám

gb, 10. januára 2022 o 04:15

Pozná to každá mama malých detí. Starostlivosť o potomkov jej zaberá väčšinu času a na svoje koníčky či potreby veľmi nemyslí. A to je podľa Kristíny Tormovej (39) veľká chyba. Sama o tom niečo vie.

Mama si na seba musí nájsť čas.

Foto: TV JOJ

„Presne cca dva roky mi trvalo, kým to moji malí ľudia pochopili. Kým pochopili, že jogovanie je pre mňa veľmi dôležité. A že fakt potrebujem, nech ma chvíľu nechajú. Stokrát som bola hysterická, zúfalá a ani šavasana (jogová poloha mŕtvoly, ktorá slúži na uvoľnenie) ma neodniesla namasté (hinduistický pozdrav, prekladá sa ako Klaniam sa ti) do meditačných jingjangov. Ale prišlo to. Čítajú, cvičím,” napísala úspešná herečka, moderátorka, blogerka či influencerka na sociálnej sieti Instagram a pridala aj fotografiu.

Na nej si dcéra číta knihu o etikete, situáciu jej mama vtipne glosuje: „Isto tam má Ladislav Špaček niečo o slušnosti detí k matke s dogabanou chrbticou.”

„Odkladám si to sem, aby som vedela, že sa oplatí čakať a diskutovať a rešpektovať seba a svoje potreby a túžby a priestor a bojovať zaň,” dodala. „Ďakujem, malí moji veľkí ľudia. Tak ja si vás teda nechám,” dodala s humorom.

Dcéra obľúbeného herca Borisa Farkaša je mamou osemročných dvojičiek Matildy a Ely, ktoré má s moderátorom Jurajom Hajdinom. Žije však s podnikateľom Petrom Tormom, ktorému porodila dnes dvojročného Alana.

Kristína Tormová je autorkou kníh Budem mama a Som mama a je známa svojím nekonvenčným pohľadom na materstvo, v ktorom dá najmä na svoju intuíciu a nebojí sa búrať stereotypné predstavy.



Vianoce Kristíny Tormovej.



Kristína Tormová s manželom. Na kašírované fotky veľmi nedajú.









Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >