Čo narobí chýbajúca bodka v správe z letného tábora. Jarovi Bekrovi a Monike Hilmerovej pripravil syn krušné chvíle

ahojmama.sk, 12. júla 2024 o 06:36

Komunikácia je základ pohodových vzťahov a niet na to, ak je stručná a výstižná. Čo v prípade, ak je len stručná? Monika Hilmerová a Jaro Bekr o tom vedia rozprávať, ich syn Leo im teraz pripravil nemilé chvíle práve takto – príliš stručnou správou z letného tábora.

Ešteže majú zmysel pre humor a berú veci športovo. Monika Hilmerová a jej manžel Jarom Bekr.

Foto: Facebook Jara Bekra

„Ahoj Leonko, ako sa máš?“ Starostliví rodičia sú zvyknutí, že ich 14-ročný syn sa neráči ozvať, keď sa má dobre, predsa len pre istotu si vyžiadajú potvrdenie, že je všetko ok. Odpoveď nepredčila očakávania, o šesť dní prišlo stručné: „Dobre“.

„Potom dlllllho nič. Ja som to vzdal, ale Monika mu písala,“ opisuje herečkin manžel Jaro Bekr v instagramovom príspevku komunikáciu s mladším dieťaťom. Leo sa ozval opäť až o pár dní, verný svojmu stručnému štýlu, dvoma slovami: „Neni dobre.“

To rodičov pekne vystrašilo, keďže si syna poznajú a vedia, že Leo sa nikdy nezvykne sťažovať. „Vedeli sme, že toto je emergency. Monika ako správna matka hneď volala vedúcemu tábora, že ak bude môcť, nech nám zoženie Leonka, lebo asi sa niečo deje,“ priblížil tanečník krušné chvíle.

„Dráma“ stručnej komunikácie mala napokon aj stručné vysvetlenie. Leo rodičom v telefóne pokojne vysvetlil, že „Neni dobre“ je odpoveď na matkinu správu spred dvoch dní, v ktorej sa ho pýtala, či je ešte jeho kamarát chorý na izolačke a ako sa Leo má. „On odpovedal na obe otázky, len bez bodky medzi tými odpoveďami.“ Takže pre istotu: Kamarát už nie je na izolačke a on sa má dobre.

Ešteže majú Jaro Bekr a Monika Hilmerová zmysel pre humor. „Rodičovstvo, lekcia Komunikácia s deťmi,“ skonštatoval tanečník. Po kom to asi má, nevedno. „To ešte aj ja som vedel viac napísať, že: Je tu pekne. Dobre varia…“ uzavrel.

Máte aj vy podobné skúsenosti s komunikáciou vašich teenagerov?






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >