„Ktovie, možno bude po mne...“ Daniela Peštová a Paľo Habera sa chystajú na pubertu najmladšieho dieťaťa

pt, 30. augusta 2022 o 04:43

Má 51 rokov, dve dospelé deti a tretie na kraji puberty. Práve na toto obdobie sa teraz duševne pripravuje Daniela Peštová, životná partnerka hudobníka Paľa Haberu, ktorá stále patrí medzi žiadané modelky. Samozrejme, humor jej pri tom nechýba.

Daniela Peštová má za sebou úspešnú kariéru, ako však zdôrazňuje, prvoradá je pre ňu rodina.

Foto: Elite Model Managment

„Zatiaľ je to môj sladký Pája. Zatiaľ. Dvoch pubertiakov som už vychovala/prežila, a tak si nerobím žiadne ilúzie. Ale ktovie, možno bude po mne a nebudeme o puberte ani vedieť, aj keď o tom fakt pochybujem. Ale nejaké sny človek môže mať, no nie?“ zamyslela sa nedávno na sociálnej sieti pri tejto fotografii so svojím najmladším dieťaťom, Paulom Henrym, ktorého otcom je Paľo Habera. Paul Henry má teraz 13 rokov a podobenstvo so slávnymi rodičmi nezaprie.


Daniela Peštová (51) má s Paľom Haberom ešte dospelú dcéru Ellu a z predchádzajúceho vzťahu syna Yannicka. S Paľom Haberom tvoria šťastný pár už 20 rokov. Aj po takom čase sa spolu dokážu zasmiať a zabávať ako teenageri. Takto vyzerá v ich prevedení Pat a Mat, ako napísala Daniela. Aj sa nasmiali, aj podohadovali, napokon uspeli – na tretí pokus, ale dali!


Vzácna chvíľka.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >