Čistá láska. Pozrite, ako krásne sa usmieva dvojmesačná dcérka Milly Jovovich

pt, 6. apríla 2020 o 04:57

Hovorí sa že niet nič milšieho než úsmev bábätka. Ak si pozriete nasledujúce krátke video herečky Milly Jovovich, zrejme budete súhlasiť. Jej maličká Osian oslávila nedávno dva mesiace a jej úsmev je naozaj úchvatný.

Milla Jovovich je už 11 rokov vydatá za režiséra Paula Andersona.

Foto: SITA/AP

Video nájdete, keď na fotografii kliknete na šípku vpravo.


Milla Jovovich aj popri starostlivosti o Osian zdôrazňuje, že je dôležité venovať sa aj starším dcéram. Prostredná Dashiel, ktorú volajú aj Smushy, oslávila minulý týždeň päť rokov a herečka sa na Instagrame vyznala, že sa jej ani nechce veriť, že je už taká veľká. Ako však dodala, stále je tak roztomilá ako keď sa narodila. Posúďte sami.



Všetky tri dievčatá sa na krásnu mamu neuveriteľne podobajú. Najstaršia Ever sa dokonca rozhodla aj spoznať reč maminých predkov. Milla pochádza z Ukrajiny, narodila sa v Kyjeve a jej dcéra sa učí ruštinu. V azbuke dokonca napísala príbeh o žabe a potkanovi. Ako jej cudzí jazyk ide, pozrite si v tomto videu, ktorým sa Milla Jovovich pochválila.



Ever je aj vzorná staršia sestra. Ako prezrádza slávna herečka, je veľkým šťastním pre obe mladšie dievčatá, že ju majú. Keď treba, aj takto povaruje Osian.



Ešte jedna pár týždňov po narodení. Ako v maternici.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >