Čerstvá trojnásobná mama Milla Jovovich bojuje s nevyspatím, snaží sa však venovať aj starším dcéram

Patricia Poprocká, 17. februára 2020 o 09:28

Keď sa narodí bábätko, dôležité je venovať sa aj jeho starším súrodencom, aby sa necítili odstrčené na vedľajšej koľaji. Uvedomuje si to aj herečka Milla Jovovich, ktorej sa nedávno narodila tretia dcérka a na potrebu tráviť čas so staršími deťmi upozornila aj na sociálnych sieťach.

Milla Jovovich tvorí s manželom Paulom Andersonom štabilný pár šoubiznisu.

Foto: REUTERS

Na Instagrame zverejnila fotografie seba s prostrednou dcérou Smushy, ako sa poležiačky maznajú, rozprávajú a usmievajú. Milla, ktorá sa trojnásobnou mamou stala teraz v 44 rokoch, priznala, že to pre ňu momentálne vôbec nie je jednoduché. Pre komplikácie totiž musela s najmenšou Osian ostať dlho v nemocnici, okrem toho si bábätko žiada dojčenie aj v noci a herečka sa cíti nevyspatá.

A hoci je v takých prípadoch najlepšie spať vtedy, keď spí aj bábätko, Milla si to nemôže dovoliť. Hoci s dávkou sebazaprenia, premohla únavu a venovala sa prostrednej dcére. „Hrali sme hry, pozerali zábavné programy, šteklili sa a bolo to uspokojujúce cítiť sa opätovne prepojená s mojím úžasným malým dievčatkom,“ napísala.


Najmladšia Osian dostala novorodeneckú žltačku a pre zvýšené hodnoty bilirubínu musela byť nasvecovaná špeciálnou lampou. Milla priznala, že by si želala, aby dcérke postačilo slnečné svetlo, žiaľ, nie je to možné. Čo je pozitívne, nasvecovanie, ako vidno z fotografie, je možné aj v náručí matky, ktorú bábätko potrebuje cítiť, a môžu byť pri tom aj ostatní členovia rodiny.


Napriek všetkým ťažkostiam je krásna herečka ukrajinského pôvodu šťastná. „Celý čas myslím, na to, že žijem najlepšie dni svojho života, kým sú deti stále malé. Nie je nič lepšie než ich mať tu okolo seba. Tráviť spolu dni,“ napísala Milla Jovovich, ktorá je už 11 rokov vydatá za režiséra Paula W. S. Andersona, s ktorým má tri dcéry – 13-ročnú Ever, štvorročnú Dashiel (Smushy) a Osian, ktorá sa narodila 2. februára.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >