Chystáte sa s deťmi na Liptov? Výlet či dovolenku si vyskladáte vďaka online projektu

TASR, 3. júna 2020 o 04:00

Plánovanie a výber celodenného výletu, dovolenky či programu pre rodiny na Liptove uľahčí nový on-line projekt Liptov s deťmi.

Na Liptove sa dá s deťmi stráviť pekná dovolenka.

Foto: Región Liptov

Dostupný je cez webovú stránku www.visitliptov.sk alebo aplikáciu Liptov, informovala Katarína Šarafínová z Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Región Liptov.

„Slováci teraz veľmi pozorne sledujú možnosti, kam ísť s deťmi na výlety či dovolenku a niekedy je ťažké sa zorientovať v širokej ponuke. Rodičom sme chceli uľahčiť výber zo širokej škály možností nášho regiónu, a preto sme ho urobili za nich. Vďaka nášmu projektu Liptov s deťmi si z pohodlia domova jednoducho cez internet alebo smartfón vyberú výlet či vyskladajú dovolenku podľa svojho gusta," povedala riaditeľka liptovskej OOCR Darina Bartková.

Projekt tvorí šesť oblastí záujmu, napríklad výlety do prírody, náučné výlety, miesta oddychu či vodné a zábavné parky. „Projekt je akýmsi živým zoznamom plným nápadov, ako deti zabaviť, niečo ich naučiť či rozhýbať. Veríme, že odporúčané výlety budú pre rodiny o to väčším zážitkom, o čo menej starostí mali rodičia s prípravou ich programu s deťmi," dodala Šarafínová.

Projekt realizuje OOCR Región Liptov a používa naň prostriedky z dotácie ministerstva dopravy a výstavby vo výške 3800 eur.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >