Bude šampiónom ako otec? Takto krásne lyžuje 3,5-ročný syn Teda Ligetyho

Patricia Poprocká, 30. decembra 2020 o 05:07

Američan Ted Ligety má už po tridsiatke, stále sa však dokáže prebojovať na popredné priečky v silnej konkurencii svetových lyžiarov. O konci kariéry ešte nerozmýšľa, naopak, rád by štartoval na budúcoročných olympijských hrách. Jednou z motivácií je aj jeho syn Jax, pretože chce, aby si ho pamätal na najprestížnejšom športovom podujatí.

Ted a Jax v lete na túre.

Foto: facebook Teda Ligetyho

Jax sa narodil v lete 2017 a jeho otec ho aktívne vedie k športu. Takto skúšal svoje prvé oblúčiky počas týchto vianočných sviatkov, čo Ted Ligety označil za „najlepší deň sezóny“. Pozrite sa, ako to malému Jaxovi krásne ide, priaznivci mu už predpovedajú budúcnosť v šľapajách slávneho otca.

Príprava na zimné olympijské hry 2034, žartoval Ted Ligety.

Jax nie je žiadne usedené ustráchané dieťa, takto si užíval v lete s otcom jazdu na bicykli.

Aj v teréne.

V júli sa rodina Teda Ligetiho rozšírila o ďalších dvoch členov, jeho manželka Mia Pascoe mu porodila dvojičky, ďalších dvoch synov. „Moja manželka je superhrdina, má pred sebou dlhú cestu s troma chlapcami, štyrmi vrátane mňa,“ tešil sa z ich narodenia.

Ako sa vyjadril pre portál olympicchanel.com, rodičovstvo mení život od základov i jeho celkovú perspektívu. Deti sa stávajú tým najdôležitejším v živote, a hoci je to niekedy ťažké, vždy to človeka napĺňa.

Takto Teda Ligetyho poznáme v bránach obrovského slalomu.

V lete s Jaxom na loďke.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >