Prvý raz na lyžiach! Veronika Velez Zuzulová vytiahla na kopec i malého synčeka, pozrite, ako mu to šlo

pt, 29. júla 2020 o 04:57

Keď mal tri mesiace, spúšťal sa dolu kopcom s mamou v nosiči, teraz si to už vyskúšal aj na vlastných lyžiach. Veronika Velez Zuzulová zobrala svojho synčeka na ľadovec do Nórska, kde je momentálne na sústredení s pretekárkami a pretekármi zo svojej akadémie, malý Jules tam urobil svoje prvé lyžiarske krôčky.

Prvé krôčiky na lyžiach.

Foto: archív Veroniky Velez Zuzulovej

Lyžovanie bolo u Veroniky Velez Zuzulovej na dennom poriadku celé roky a zostalo aj po narodení syna v októbri 2018. Už keď bol Jules bábätko, cestoval s ňou po pretekoch Svetového pohára, ktoré spolukomentovala pre RTVS, a cestuje dodnes. Ako je starší, užíva si to stále viac.

Teraz, keď má rok a trištvrte, sa prvýkrát postavil aj na lyže, samozrejme, s maminou pomocou. Veronika sa o zážitok podelila aj na Instagrame.

„Vyskúšal si to, ale iba raz. Ešte je na to malý, takže počkáme. Chodieva s nami na kopec každý deň, je na snehu, hrá sa tam,“ opísala pre ahojmama.sk, ako momentálne trávia dni.

Veronika sa v Nórsku venuje zverencom zo svojej akadémie, ktorú založila s otcom po skončení pretekárskej kariéry. Ako vraví, tréningové podmienky sú v Nórsku dobré, aby však mladé lyžiarky a lyžiari dokázali držať krok so svetovou špičkou, musia veľa tvrdo trénovať.

S otcom Timotejom a Julesom na svahu.

Foto: Instagram Veroniky Velez Zuzulovej

Na lyžiach, aj po ich vypnutí, je zábava...

Foto: Instagram Veroniky Velez Zuzulovej

...ale ľahké to nie je. Zaslúžený odpočinok.

Foto: Instagram Veroniky Velez Zuzulovej

Veronika so svojou akadémiou na sústredení v Nórsku.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >