„Najlepšia teta!“ Petra Vlhová popri tréningu stíha aj kočíkovať

pt, 9. júla 2020 o 09:13

Príprava na nasledujúcu sezónu je síce v plnom prúde, Petra Vlhová, si však čas na svoju malú neter nájde vždy. Maličkú Lujzu, ktorá dnes oslavuje meniny, Petra priam zbožňuje a takto hrdo ju kočíkovala na rodnom Liptove.

Spoločnosť jej robili brat Boris a jeho partnerka Simona Jágerská, a ako vidno, všetci si prechádzku užívali. „S najlepšou tetou,“ stručne okomentovala šťastné momenty Petrina budúca švagriná.

Petra Vlhová má už za sebou sústredenie na talianskom ľadovci Passo Stelvio, momentálne pokračuje v tréningu doma. Ako sa nedávno vyjadrila pre RTVS, pandémia koronavírusu mala pre ňu osobne aj pozitíva – najmä to, že mohla stráviť viac času doma, s najbližšími.

Vo voľných chvíľach rada zájde k bratovi Borisovi a jeho partnerke, ktorým sa vlani na jeseň narodila Lujza. „Neviem čo ťa v živote čaká ale určite viem to, že vždy keď budeš chcieť a potrebovať, tak tvoja tetka tu bude pre teba s tou najväčšou láskou akú v sebe má...,“ vyznala sa nedávno na sociálnych sieťach pri tejto fotografii.

Lujza je miláčik celej rodiny.

Foto: facebook Petry Vlhovej

Ak sa nič mimoriadne nestane, vyzerá to tak, že v zime počas pretekov už Petra bude mať v hľadisku o jedného dôležitého fanúšika viac.

Lujza vo Ferrari, zatiaľ detskom.

Na loďke.

A v bazéniku.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >