Botanická záhrada v Bratislave bude v sobotu zadarmo, ak prídete včas

SITA, 17. júna 2020 o 04:20

Bezplatná prehliadka a komorný koncert budú súčasťou otvorenia karloveského kultúrneho leta.

Rozkvitnuté pivónie v bratislavskej botanickej záhrade.

Foto: Botanická záhrada Univerzity Komenského v Bratislave

Bratislavská Karlova Ves sprístupní zadarmo návštevníkom Botanickú záhradu Univerzity Komenského Bratislava v rámci sobotňajšieho otvorenia Kultúrneho a športového leta. „Novinkou otvorenia bude možnosť bezplatnej prehliadky botanickej záhrady v rámci komorného koncertu v sobotu 20. júna," informoval hovorca mestskej časti Branislav Heldes.

Na návštevníkov botanickej záhrady bude čakať od 10:00 vystúpenie dámskeho komorného orchestra. „Je to skvelá príležitosť, ako začať víkend v najkrajšej bratislavskej záhrade,“ uviedla vedúca oddelenia kultúry v Karlovej Vsi Adriana Majka. Návštevníci, ktorí prídu do botanickej záhrady po koncerte, budú platiť štandardné vstupné.

„Pre tých, ktorí sa chcú dozvedieť viac o histórii Karlovej Vsi, bude pripravená Špacírka z Koldorfu do Karlovej Vsi. Milovníci zdravého pohybu na čerstvom vzduchu si môžu popoludní zacvičiť vo Vodárenskej záhrade," informuje mestská časť. Na návštevníkov bude čakať aj vernisáž karloveského fotografa či cestovateľská prednáška. Pre deti bude v Karlovej Vsi pripravená interaktívna rozprávka, vystúpenie šermiarov a mažoretiek.
Mestská časť upozorňuje návštevníkov podujatí, že aj naďalej je potrebné dodržiavať aktuálne epidemiologické opatrenia.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >