Bode Miller je čerstvým otcom dvojičiek. Pozrite si dojímavé fotky bezprostredne po ich narodení

Patricia Poprocká, 15. novembra 2019 o 08:42

V rodine amerického lyžiara Bodeho Millera majú po tragickej smrti dcérky Emmy spred poldruha roka veľký dôvod na radosť. Jeho manželka Morgan priviedla 8. novembra na svet dvojičky, jednovaječných bratov. Šťastní rodičia sa o prvé chvíle podelili s verejnosťou.

Bode Miller a prvé chvíle s jeho najmladšími synmi.

Foto: McCall Miller/today.com

„Pre takéto momenty neexistujú slová. Tridsať minút práce prinieslo jeden z najväčších darov a skúseností, akých sa nám mohlo dostať. Vitajte na svete, moji rýchli pretekárski chlapci,“ oznámil na Instagrame príchod svojich dvoch synov, dohromady štvrtého a piateho potomka, ktorí sa mu v manželstve s Morgan narodili.

Mená zatiaľ nemajú, resp. rodičia ich ešte neoznámili. Morgan ich priviedla na svet prirodzenou cestou v nemocnici a pôrod bol veľmi rýchly. Aj preto ich slávny lyžiar, olympijský víťaz a štvornásobný majster sveta, nazval „moji rýchli pretekárski chlapci“. Prvé chvíle bábätká strávili na hrudi matky, neskôr si ich mohol privinúť aj šťastný otec.

Bonding ako z učebnice. Našťastie je to skutočnosť. Prvé pohyby najmladších Millerovcov na matkinom tele.

Foto: Instagram/blesk.cz

Chlapci sa narodili rok a päť mesiacov po tom, čo sa Millerovcom utopila 19-mesačná dcérka Emmy, počas návštevy u priateľov, kedy ju Morgan na chvíľu stratila z dohľadu a dievčatko padlo do bazéna. Morgan bola už vtedy tehotná, o štyri mesiace nato sa narodil Easton.

Mogran Miller so svojimi práve narodenými dvojičkami.

Foto: McCall Miller/today.com

Po polroku Morgan otehotnela znova a zistenie, že čaká dvojičky, ich príjemne šokovalo. „Od začiatku tohto tehotenstva sme obaja vedeli, že Emmy má nejakým spôsobom prsty v tomto zázraku...,“ vyjadrila sa Bodeho manželka, bývalá plážová volejbalistka.

V snahe predísť tragédii, aká sa stala Emmy, začali Millerovci šíriť osvetu a propagovať kurzy prežitia bábätiek vo vode. Prihlásili naň aj svojho vtedy polročného syna Eastona a neskôr ukázali aj výsledok. Pozrite sa, či Easton dokázal v lete. Rovnaký tréning čaká zrejme o pár mesiacov aj dvojičky.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >